- Konuyu başlatan
RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,554
Bir kere de replika olsun olmaz mı

Ben süprizbozan içine ekledim ama bu sefer olmadı nedenini çözemedimGörselleri "göster" içinde paylaşalım.
Bu saati görünce içim bir tuhaf oldu. Rahmetli eşim almıştı hediye olarak ilk kez gençlik yıllarımda. Sonra uzun yıllar boyunca hep bu saatten kullandım. Galaksi S3 çıktığında hem kendime hem eşime aldım ve bir daha da saat takma gereği duymadım. Ama her şeye rağmen bu saatlerin hayatımda çok önemli bir yeri var. Sen böyle devam et sevgili Ufuk, ucuz olmasına rağmen en iyi ve verimli saatlerden biridir.
Allah rahmet eylesin abi.Bu saati görünce içim bir tuhaf oldu. Rahmetli eşim almıştı hediye olarak ilk kez gençlik yıllarımda. Sonra uzun yıllar boyunca hep bu saatten kullandım. Galaksi S3 çıktığında hem kendime hem eşime aldım ve bir daha da saat takma gereği duymadım. Ama her şeye rağmen bu saatlerin hayatımda çok önemli bir yeri var. Sen böyle devam et sevgili Ufuk, ucuz olmasına rağmen en iyi ve verimli saatlerden biridir.![]()
Kolunda görelim confik olmuyor böyle ?
bu var ...
Alışkanlık oluyo bir süre sonra olmayınca sanki bişi eksikmiş gibi geliyor garip bir durum yaniEvde olduğumuza göre neden kol saati takalım?![]()
İşte budur ya harikaymış güle güle eskit ?
foto bozulan tablette sanıyordum ...İşte budur ya harikaymış güle güle eskit ?
Eyvallah, teşekkür ederim. Cümlemizin geçmişlerine rahmetler olsun.Allah rahmet eylesin abi.
Geceleri kapatıyorum ne olursa olsun. Niye açık dursun ki?Nasıl abi!? Bende gear s3 frontier var ve hani bluetooth kapalı max 2 (geceleri kapatmam gerekiyor) bluetooth açık her gün yatmadan 30 falan kalıyor. ve hani aldığımdan beri böyle. Sende gene iyi gidiyor yani. Ben akıllı saatten soğudum Bu saat yüzünden. adamlar gece takibi koyuyorda gece şarja takmaktan kolumuzda kalamıyorki. Hani buraya fotosunu bile atasım gelmiyor. Derler ya elektrik veresim gelmiyor cihaza xd
Confi şu konuları çöp haline getirmesen nasıl olur attığın video konu ile alakasız her zaman yaptığın gibi7/24 açık...
kapatıyormuş ben kapatmıyorum diyorum resim yüklenmedi Furkan kardeşin videosu o.Confi şu konuları çöp haline getirmesen nasıl olur attığın video konu ile alakasız her zaman yaptığın gibi
Aynı sayfa içinde aynı videoyu ikinci defa paylaşıyorsun dikkatini cektimi bilmiyorumkapatıyormuş ben kapatmıyorum diyorum resim yüklenmedi Furkan kardeşin videosu o.
resmi yüklenmedi 1,5mb başka yok...Aynı sayfa içinde aynı videoyu ikinci defa paylaşıyorsun dikkatini cektimi bilmiyorum
ben diyorum video sen diyorsun resim aynı sayfada resmi koymuşsun videoyu koymuşsun halen aynı videoyu koyup resim diyorsunresmi yüklenmedi 1,5mb başka yok...
vay be bu hangi yalan söyleyiş acaba
resmi kaybettim...ben diyorum video sen diyorsun resim aynı sayfada resmi koymuşsun videoyu koymuşsun halen aynı videoyu koyup resim diyorsun