2 bin tl

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaslar şuan Hepsiburada sitesinde telefonlara baktiim yani istediğim özelliklerde olan telefonlar hepsi pahalı tek bir tane telefon buldum honor 20 lite 2 bin 50 TL Honor 20 Lite (HRY-LX1T) Cep Telefonu özellikleri bunlar ben telefonu Kasım ayı gibi alicam yani bu telefon biraz daha düşer gibi dunuyorum ne dersiniz

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Kasıma kadar samsung ve xiaomi zibilyon tane model çıkarır o zaman sorman daha mantıklı bence

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,932
İşte piyasadan anlayan biri çıktı. Dostum sana şöyle izah edeyim biraz halk efsanesi gibi anlatacağım ama söylediklerim doğru inan bana:
Genelde yaklaşık olarak Ağustos ayında birçok telefon firması yeni telefonlarının tanıtımını yapar.
O telefonların Türkiye piyasasına gelmesi satılması Eylül ortasını bulur.
İlgi çektiği için Ekim sonuna kadar o telefonlar ilk geliş fiyatından pahalı şekilde satılmaya başlar.
İşte tam da Kasım ayının başlarından ortasına kadar olan süre telefon alınacak süre. Zira efsane cumadır bilmem nedir o zamanlar atlatılıyor ve Kasım ayı cep telefonlarının en ucuz olduğu zamana denk geliyor.

Şimdi gelelim konumuza. O eski telefona 2000 vereceğine yeni çıkmış telefonlara 2000 verirsin Kasım ayında. Xiaomi olsun diğer markalar olsun çok uygun sağlam telefonlar çıkarıyor takipte ol yeni çıkacak telefonu al Kasım ayında derim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasıma kadar samsung ve xiaomi zibilyon tane model çıkarır o zaman sorman daha mantıklı bence
Arkadaş benim uzun uzun anlattığım şeyi özetlemiş :D

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Acelen varsa tcl plex güzel bir tercih olur.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaslar şuan Hepsiburada sitesinde telefonlara baktiim yani istediğim özelliklerde olan telefonlar hepsi pahalı tek bir tane telefon buldum honor 20 lite 2 bin 50 TL Honor 20 Lite (HRY-LX1T) Cep Telefonu özellikleri bunlar ben telefonu Kasım ayı gibi alicam yani bu telefon biraz daha düşer gibi dunuyorum ne dersiniz
Kasım ayında yeni konu açıp sorman daha mantıklı.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
honor 20 lite kesinlikle önermem bence bütçeni arttır RN8 Pro al ki değsin çünkü Kirin 710'lu micro usb girişli bir telefona 2 bin verme bu arada sana bir dost tavsiyesi Honor veya Huawei alacaksan üst segmentini almanı öneririm