Dell Laptop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OmerKuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

mremirkara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu fiyata bu bilgisayar bence çok mantıksız bir seçim tabi daha iyi bilen arkadaşlar vardır ama o fiyata daha iyisini bulursunuz gibi

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Fiyatlar düşmez. Aksine artabileceğini düşünenlerdenim. Bu fiyatlara son nesil işlemcili, 1650 ti ekran kartlı 120 hz Monster laptoplar düşünülebilir.e

OmerKuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Fiyatlar düşmez. Aksine artabileceğini düşünenlerdenim. Bu fiyatlara son nesil işlemcili, 1650 ti ekran kartlı 120 hz Monster laptoplar düşünülebilir.e
Hocam i7 onuncu nesil bir monster laptop baktım lakin bellek çok düşük sadece 256 GB SSD var. Bir de fanlarının çok ses çıkardığı söyleniyor.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hocam i7 onuncu nesil bir monster laptop baktım lakin bellek çok düşük sadece 256 GB SSD var. Bir de fanlarının çok ses çıkardığı söyleniyor.
Fanlar Power modda çalışırken tüm laptoplarda ses çıkarıyor. Soğutma için gerekli biliyorsunuz.
512GB SSD olanı da mevcut. Bunun fiyatı pahalı gelirse 256 gb SSD bulunan bu model alınıp dışarıdan kendiniz takviye depolama yapabilirsiniz, garanti dışı kalmıyor cihaz.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Bu ürünü 8 GB RAM eklemesi ile alın derim. 14-15K fiyattaki laptoplarda bulunan işlemciler ile aynı güçte işlemcisi var ürünün.

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Bu ürünü 8 GB RAM eklemesi ile alın derim. 14-15K fiyattaki laptoplarda bulunan işlemciler ile aynı güçte işlemcisi var ürünün.

Bu asusta dehşet ya ?
Bi arkadaşın önerdiği monster var yukarıda o da güzel.
Son nesil intel vs amd.... yani tek çekirdekte intel önde çok çelirdekte amd bu belirtilen işlemcilerde. Bu öyle aman aman bir fark değil yani. Ben asusu alırdım. Kasalarına hayranım bu tuf serisinin.

OmerKuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

RAM eklemesini laptopu aldıktan sonra mı eklememiz gerekiyor acaba?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
RAM eklemesini laptopu aldıktan sonra mı eklememiz gerekiyor acaba?
Evet aldıktan sonra.

Bu asusta dehşet ya ?
Bi arkadaşın önerdiği monster var yukarıda o da güzel.
Son nesil intel vs amd.... yani tek çekirdekte intel önde çok çelirdekte amd bu belirtilen işlemcilerde. Bu öyle aman aman bir fark değil yani. Ben asusu alırdım. Kasalarına hayranım bu tuf serisinin.
Masaüstünün aksine, tekli çekirdekte de 10. nesil i7 işlemcili ile hemen hemen aynı 4800H.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Hocam AMD işlemciler hakkında bayağı kötü yorumlar okuyorum aslında kafamı karıştıran o.
Hangi AMD işlemciler? AMD deyip geçmek yanlış. Ryzen işlemciler sonrası masaüstünde epey atılım yaptı AMD. Firma şuan en yüksek hisse değerine ulaştı Ryzen işlemciler sayesinde. Pazar payı büyük oranda arttı. Ancak mobile ilk olarak 3. nesil Ryzen mobil işlemciler ile girdiler. 4. nesil ile daha da iddialı oldular. İstediğiniz testi YouTube üzerinde izleyin, 4800H çok güçlü bir işlemci ve bu fiyatta sunulması kaçırılmayacak cinsten. 5-6 yıl öncesinin AMD yorumlarını okuyup, AMD işlemciler kötü demek sadece iyi bir ürünü kaçırmanıza sebep olur.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
lenovo.PNG
gpude.PNG

bu var kötü değil fanını yırtarcasına ses çıkartmıyor,ısınmıyor...

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
@kuzux,

Şahsen markayı tavsiye ederim, Dell iyidir. Ama monster için aynı şeyi söyleyemem. Elde tutunca bile ucuz hissiyatı verdi bana alt serileri. Plastiğin plastik hali.

Bu laptopta sevmediğim bir kısım kapak altı tasarımı. Şahsen hiç güzel bulamadım. İş istasyonlarının kapak altı dizaynı daha hoş. Birde sanki bu model 100 dereceleri görüyordu youtube testlerinde(cpu). Monsterin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum.

Bir yanda yeni amerikan dell, öte yandan monster..

Laptopta hiç ryzen serisi gördüğümü söyleyemem. Deneyimim yanlış olur. Amd'nin eski seri işlemcilerini tatmış biri olarak, kesinlikle gidip para verip bu işlemciye sahip cihaz almam. Birinde görüp alıp kullanmam lazım :)

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...