Note 4

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaslar benim note 4 telefonum ekranı mosmor oldu yaptırmak için bir YouTube da bu işi yapana sordum 600 TL diye cevap verdi yeni telefon mu alayım yoksa 600 TL yaptırım mi ( arkadaslar aslında note 4 telefonu benim için çok iyidi çünkü kalemi olduğu için onun bir özelliği vardı kopyala yapıştır yaparak ceviri yapıyordu mesela imbde yorum yapanları öyle okuyordum şimdi okuyamuyorum) aslında böyle bir uygulama varmı bildiğiniz onu da sorayım

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Bütçenizi söylerseniz cihaz önerisi yapabiliriz.
Bahsettiğiniz özellik Note serilerine ait bir özellik.
Sanırım kalemi tuttuğu gibi çeviri yapmasından bahsediyorsunuz.
Ama ona benzer bir özellik şu anda Samsung'da mevcut.

Screenshot_20200522-155329_Translate.jpg 20200522_155355.jpg

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bütçenizi söylerseniz cihaz önerisi yapabiliriz.
Bahsettiğiniz özellik Note serilerine ait bir özellik.
Sanırım kalemi tuttuğu gibi çeviri yapmasından bahsediyorsunuz.
Ama ona benzer bir özellik şu anda Samsung'da mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 100417Ekli dosyayı görüntüle 100418
Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz note kaç sizin ki, şimdi benim elimde a7 2017 var şimdi başka telefon alsam yine aynı olucak en iyisi note serisi almak yada telefonu yaptrimak bakalım note 10 lite düşünüyorum onun da fiyatı duserse bu indirimli gunlerde

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz note kaç sizin ki, şimdi benim elimde a7 2017 var şimdi başka telefon alsam yine aynı olucak en iyisi note serisi almak yada telefonu yaptrimak bakalım note 10 lite düşünüyorum onun da fiyatı duserse bu indirimli gunlerde
Ben S serisinden bir cihaz kullanıyorum.
İnşallah düşer de alırsınız bakalım gerçi fiyatlar düşeceği yerde artıyor. Ben telefonumu aldığımdan beri fiyatı bin TL arttı, düşeceği yerde.

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Ben S serisinden bir cihaz kullanıyorum.
İnşallah düşer de alırsınız bakalım gerçi fiyatlar düşeceği yerde artıyor. Ben telefonumu aldığımdan beri fiyatı bin TL arttı, düşeceği yerde.
Himmm peki bu özellik Google Play'de varmı yani sadece yeni telefonlarda mi geliyor

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Arkadaslar benim note 4 telefonum ekranı mosmor oldu yaptırmak için bir YouTube da bu işi yapana sordum 600 TL diye cevap verdi yeni telefon mu alayım yoksa 600 TL yaptırım mi ( arkadaslar aslında note 4 telefonu benim için çok iyidi çünkü kalemi olduğu için onun bir özelliği vardı kopyala yapıştır yaparak ceviri yapıyordu mesela imbde yorum yapanları öyle okuyordum şimdi okuyamuyorum) aslında böyle bir uygulama varmı bildiğiniz onu da sorayım
Google Chrome da sayfayı komple çevir özeliği vardı. O şekilde kullanabilirsin. Bende note 5 vardı. 1000 lira istediler ekrana. Bende ikinci el s9 plus aldım. Zaten note 5 in 2.eli 1000 lira olmuş neden boşa para vereyim ki dedim. S serisi ile note serisi arasında fark yok. Kalem farkı var fakat bence o da ahım şahım bir şey değilmiş onu anladım...