Seyehat İzin Belgesi

Ed Stafford

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar dedemi köye götürmem gerekiyor evi orada burda çok riskli onun için köyde yasak felanda yok orda daha rahat olabilicek durumda fakat samsunda hala sehirlerarası yol yasagı devam ediyor dedem 100 yaşında onun için korkuyoruz burası onun için çok riskli özel arabamla alıp köye bırakıp geri dönücem fakat sanıl oluyor nereye basvrmam gerek kabul ederler mi biligisi olan biri varsa lütfen dönebilir mi bana (e devletten baktım ama bir şey anlamadım)

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
arkadaşlar dedemi köye götürmem gerekiyor evi orada burda çok riskli onun için köyde yasak felanda yok orda daha rahat olabilicek durumda fakat samsunda hala sehirlerarası yol yasagı devam ediyor dedem 100 yaşında onun için korkuyoruz burası onun için çok riskli özel arabamla alıp köye bırakıp geri dönücem fakat sanıl oluyor nereye basvrmam gerek kabul ederler mi biligisi olan biri varsa lütfen dönebilir mi bana (e devletten baktım ama bir şey anlamadım)
E devletten neresini anlamadınız? Az önce inceledim, anlamadığınız nokta neresidir acaba?
Bir de kaymakamlığa ya da valiliğe başvuru yapılması gerekiyor fiziki olarak.

Ed Stafford

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
e devletten basvuru yapıcam fakat orda birinci dereceden yakınını kaybetmiş ya da sağlık durumu kotu olan birinin yanına gidebilir felan yazıyordu kaymakamlıga bugun gittim ama malum bizim insanımız tıklım tıklım doluyddu bende bekleyemedim

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
e devletten basvuru yapıcam fakat orda birinci dereceden yakınını kaybetmiş ya da sağlık durumu kotu olan birinin yanına gidebilir felan yazıyordu kaymakamlıga bugun gittim ama malum bizim insanımız tıklım tıklım doluyddu bende bekleyemedim
E devletten incelediğimde başvuru formu ekleme kısmının altında (Ölüm belgesi, sağlık raporu) yazıyordu. Herhangi bir raporunuz var mı? Dedenizin sağlık raporu da olabilir.

Ed Stafford

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
valla dedem turp gibi skıntıda orda verirler mi diye merak ettim cünki 14 gün daha uzattılar adamda şeker bile yok 100 yaşında :) benimde bi saglık durumum yok bu internetten olmaz gibi en iyisi ben kaymakamlıga yarın erken saate gidip şansımı deneyim

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
valla dedem turp gibi skıntıda orda verirler mi diye merak ettim cünki 14 gün daha uzattılar adamda şeker bile yok 100 yaşında :) benimde bi saglık durumum yok bu internetten olmaz gibi en iyisi ben kaymakamlıga yarın erken saate gidip şansımı deneyim
Aynen öyle dene.

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,901
öyleyse vermezler, şu anda çay işçileri, kritik sağlık sorunları gibi durumlar için izin veriliyor sadece.

Orlando

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Dedem dün yaylaya gitti çevirmede tansiyonum var sıcağa gelemiyorum diyince bişey dememişler.
(Gerçekten hasta)

Ed Stafford

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
çok teşekkür ederim cevap verip zaman ayırdığınız için ben yinede bir şansımı deniyim tekrardan çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dedem dün yaylaya gitti çevirmede tansiyonum var sıcağa gelemiyorum diyince bişey dememişler.
(Gerçekten hasta)
ben samsundan trabzona gidicem yakın mesafe değil

Orlando

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
çok teşekkür ederim cevap verip zaman ayırdığınız için ben yinede bir şansımı deniyim tekrardan çok teşekkür ederim

ben samsundan trabzona gidicem yakın mesafe değil
Adana'dan Niğde'ye gittiler

Ed Stafford

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Rica edersen bu tür özel ve keyfi olmayan durumlara töleransgösterebiliyorlar. şansına kalmış birazda
hmm tamam çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için ben yarın bi şansımı deniyim bakalım verecekler mi

:) izin çıktı beyler bu ne büyük sayfaymış yazdım aynı saatte izin çıktı asdsadsadas

Son düzenleme: