Malmedy
Profesör
Merhabalar Niresh ile kurduğum Mavericks i Yosemite ye güncellerken bu hatayı alıyorum.
Bir yolu varmı tekrardan hackintosh kurmadan? Çünkü normalde usb den Yosemite kurulmuyor sadece Mavericks kuruluyor
Sadece UEFI için ondan. GPT yani anlamadıysan...Merhabalar Niresh ile kurduğum Mavericks i Yosemite ye güncellerken bu hatayı alıyorum.
Bir yolu varmı tekrardan hackintosh kurmadan? Çünkü normalde usb den Yosemite kurulmuyor sadece Mavericks kuruluyor
Dediği gibi GPT yaparak diskini kur yani format at Yosemiteye geç.Ne yapabilirim? App Storeden ilk önce Mavericks 10.9.5 ten Yosemiteyemi güncellemeliyim?
Niresh yerine Clover dene.Sadece Mavericks Niresh yükleniyor. Başka hiçbir MacOS sürümü yüklemiyor. Mavericks 10.9.5 e güncellediğimde bile reset atıyor boot ederken.
Niresh yerine Clover dene.
Ekran kartın ve işlemcin ne, desteklenmeyen bir donanımsa Yosemite'yi bile kuramazsın.Sanki ben istiyorum Niresh denemeyi. Clover hataları:
High Sierra : End Randomseed ve ne yapsamda yapıyım bu hata geçmiyor.
Yosemite Niresh : Reset atıyor kuruluma geçmeden önce. (Kod yazmadım başta amd64 veya amdfx gibi)
Mojave : Ekran Kartı uyumsuz
Ekran kartın ve işlemcin ne, desteklenmeyen bir donanımsa Yosemite'yi bile kuramazsın.
Edit: Asıl işlemcim Amd FX6300 fakat Macos olduğu için xeon olarak gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Atom N455 e Mavericks yükledim sorunsuz bir şekilde. Sorun çıkmadı fakat bunda Mavericks bile zor yükleniyor. İlk denediğimde kernel panic , 2.denediğimde oluyor ancak yükleme.
GT 630'u Sierra'ya yükseltme yapabilirsin (belki hatta El Capitan'de olabilir, üstüne çıkamazsın), sanırım Clover'ın Boot etmeme sebebi VGA bağlantısı (dijital görüntü çıkışı olan bir bağlantı sağlayabilirsin, analog değil). İşlemci içinde Kext'ler bulunmakta fakat FX işlemciler pek önerilmez Hackintosh'ta (bu arada Hackintosh'ta seri numarasını gizlemene gerek yok, zaten bir Mac modelinden çarpma).
GT 630'u Sierra'ya yükseltme yapabilirsin (belki hatta El Capitan'de olabilir, üstüne çıkamazsın), sanırım Clover'ın Boot etmeme sebebi VGA bağlantısı (dijital görüntü çıkışı olan bir bağlantı sağlayabilirsin, analog değil). İşlemci içinde Kext'ler bulunmakta fakat FX işlemciler pek önerilmez Hackintosh'ta (bu arada Hackintosh'ta seri numarasını gizlemene gerek yok, zaten bir Mac modelinden çarpma).
GPT olarak biçimlendirmen gerekli o zaman, başka bir çözümü bulunmuyor.ben app store den indirdim. Mavericks 10.9.5 i. Tekrar GUID hatası verir ama. Sierrada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstelik direkt olarak boot yapamam. 2008 Mac Pro olarak gösteriyor. Ancak el capitan o da olmadı.