Portre modu sorunu

seydaylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar ?? Ben 7 plus kullanıcısıyım telefonuma ios 11 geldiğinde portre modum çalışmamaya başladı. Portre modunda fotoğraf çektiğimde galeriye 2 tane resim ekleniyordu bi tanesi arkası bulanık diğeri arkası net güncellemeden sonra sadece arkası net olanı kaydetmeye başladı. Telefonumu satmayı düşündüğüm için piyasayı araştırırken gördüm ki o kadar çok kişide bu problem varmış alında. Bu problemi yaşayıp çözebilen oldu mu? Googleda hiç bişey bulamadım bu konu ile ilgili.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Selam arkadaşlar ?? Ben 7 plus kullanıcısıyım telefonuma ios 11 geldiğinde portre modum çalışmamaya başladı. Portre modunda fotoğraf çektiğimde galeriye 2 tane resim ekleniyordu bi tanesi arkası bulanık diğeri arkası net güncellemeden sonra sadece arkası net olanı kaydetmeye başladı. Telefonumu satmayı düşündüğüm için piyasayı araştırırken gördüm ki o kadar çok kişide bu problem varmış alında. Bu problemi yaşayıp çözebilen oldu mu? Googleda hiç bişey bulamadım bu konu ile ilgili.
Apple kullanıcısı değilim ama bu bulanklaştırmayı düzenleme modunun içine gömmüş olmasınlar. Belki düzenleme moduna tıklayınca kademeli bir ayar şekline getirmişlerdir.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Güzel kardeşim maalesef bu Apple'ın gerçeği.Apple bir iPhone a 2,5 yaşını doldurana kadar standart güncellemeler yollar.2,5 yaş ve üzerindeki İphone lara artık bozma güncellemeleri yollar.Senin karşılaştığın durum bu.Yapacağın olay cihazı ya servise göndericeksin yada elden çıkarıcaksın.

seydaylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel kardeşim maalesef bu Apple'ın gerçeği.Apple bir iPhone a 2,5 yaşını doldurana kadar standart güncellemeler yollar.2,5 yaş ve üzerindeki İphone lara artık bozma güncellemeleri yollar.Senin karşılaştığın durum bu.Yapacağın olay cihazı ya servise göndericeksin yada elden çıkarıcaksın.
Yok bu ilk güncelleme ile bozuldu ve herkeste değildi hatta ben sadece bende sanıyordum bi kaç gün önceye kadar ?

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Restore et düzelmezse donanımsal zaten

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
kardeşim ne alakası var saçma sapan yorumlar yapmayın şu apple telefonlara . babam 3 sene 7 plus kullandı. telefonun ilk günkü performansından 3 sene sonraki performansı daha iyiydi. Hiç bir şekildede sorun yaşamadı. Bahsettiğin mevzu sanki bütün telefonları için geçerliymiş gibi konuşuyosun.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
kardeşim ne alakası var saçma sapan yorumlar yapmayın şu apple telefonlara . babam 3 sene 7 plus kullandı. telefonun ilk günkü performansından 3 sene sonraki performansı daha iyiydi. Hiç bir şekildede sorun yaşamadı. Bahsettiğin mevzu sanki bütün telefonları için geçerliymiş gibi konuşuyosun.
Apple güncellemelerinin getirdiği tek şeyin performans düşüşü olduğunumu zannediyorsun? Zamanında iki yaşında ikinci el 4s aldım.Kutudan ios 7 ile çıktı.Hiçbir sorun yoktu.İos 7,0,2 ye güncelledikten sonra cihaz sapıtmaya başladı.Wifi kopmaları, bataryanın 4 er 5 er düşmesi.İos 7,0,3 geldi.Dedim bu güncelleme ile düzelir bu seferde mobil veride kopmalar başladı.Cihaz 3g de internete ağır girmeye başladı.4s i 1,5 yıl sinir krizi geçirerek kullanıp elden çıkardım.O gün şunu farkettim Apple güncelleme ile cihazları bir müddet sonra bozmaya başlıyor.Benim söyledigimde bir yalan veya yanlış yok.Adamlar güncelleme ile cihazları bozduklarını kendileri itiraf ettiler.

Son düzenleme:

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Apple güncellemelerinin getirdiği tek şeyin performans düşüşü olduğunumu zannediyorsun? Zamanında iki yaşında ikinci el 4s aldım.Kutudam ios 7 ile çıktı.Hiçbir sorun yoktu.İos 7,0,2 ye güncelledikten sonra cihaz sapıtmaya başladı.Wifi kopmaları, bataryanın 4 er 5 er düşmesi.İos 7,0,3 geldi.Dedim bu güncelleme ile düzelir bu seferde mobil veride kopmalar başladı.Cihaz 3g de internete ağır girmeye başladı.4s i 1,5 yıl sinir krizi geçirerek kullanıp elden çıkardım.O gün şunu farkettim Apple güncelleme ile cihazları bir müddet sonra bozmaya başlıyor.Benim söyledigimde bir yalan veya yanlış yok.Adamlar güncelleme ile cihazları bozduklarını kendileri itiraf ettiler.
kardeşim apple güncelleme ile telefonu yavaşlattığını itiraf etti evet ama bu telefonu bitirdiği anlamına gelmiyor. telefon yavaşlatıldığında dahi hala normal bir telefon performansı veriyor keza yaptığın tek bir telefon üzerinden örnek vermek . Ancak herkesde yaşanan sorunlar olduğunda bunu söyleyebilirsin