Cipro ilâç kullanan var mı

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Merhabalar böbreklerimde kist var bugün böbreğim ağrıdığı için acil servise gittim acil serviste idrar kan tahlili yapıldı ve akciğer filmi çekildi. Doktor kas gevşetici ve cipro antibiyotik verdi bu ilacın yan etkileri baya tehlikeli tendom bağı kopması intihara teşebbüse kadar baya yan etkisi var idrar yolu enfeksiyonu için verildi ve ben ciddi yan etkilerden korktuğum için içmek istemiyorum sizede bu ilaçtan verildi mi

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Merhabalar böbreklerimde kist var bugün böbreğim ağrıdığı için acil servise gittim acil serviste idrar kan tahlili yapıldı ve akciğer filmi çekildi. Doktor kas gevşetici ve cipro antibiyotik verdi bu ilacın yan etkileri baya tehlikeli tendom bağı kopması intihara teşebbüse kadar baya yan etkisi var idrar yolu enfeksiyonu için verildi ve ben ciddi yan etkilerden korktuğum için içmek istemiyorum sizede bu ilaçtan verildi mi
Allah şifa versin. ;(

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
ben eczanede çalışıyordum ama dışarı çıkamıyorum :p . Si̇ze tavsi̇yem sağlkla i̇lgi̇li̇ konulari sağlik çalişanlarina danişirsaniz çok daha i̇yi̇ olur. Allah aci̇l şi̇falar versi̇n çok çok geçmi̇ş olsun...
Çok teşekkür ederim perşembe günü üroloji doktoruna gidip soracağız zaten

Son düzenleyen moderatör:

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Geçmiş olsun, ilacı ben kullanmadım, fakat şunu belirteyim, belirtiler her zaman ortaya çıkmaz.

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Ilk defa başıma böyle olay geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum genelde bu kadar ağır ciddi yan etkisi olan ilaç hiç verilmedi

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
2 ay önce 4 kutu tükettim yan etki yapmadı. O yazanlar her türlü ihtimal ve hemen hemen her ilaçta yazar.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Geçmiş olsun. Sorun yapmayın bence.

2-3 hafta önce belimin sağ tarafı ağrıyor diye acile gittim. Kan ve idrar tahlili yaptılar ve bir sorun çıkmadı. Böbrek taşı olduğunu düşünüyoruz deyip hafta içi ürolojiye gitmemi söyledi doktor. Ayrıca "Cipro 500mg" ve "Buscopan 10mg" yazdı.

Bu ilaçları kullandım. Cipro'dan 2 tane kalmıştı. O ara ultrason ve tomografi çektirip ürolojiye gittim. Böbrek taşı var, dedi. Kullandığım ilaçları ürolojiye de söyledim yani Cipro'yu da. Üroloji başka ilaçlar da yazdı. Ama Cipro için bir şey söylemedi. Zaten taşı da geçen hafta düşürdüm çok şükür.

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim bu konudaki ilginizden dolayı ilacı içeyim o zaman zaten 19 yıldan beri ilaç içiyorum gerek antibiyotik olsun grip ilacı olsun acildeki vurdurduğum aşılar zaten verirdi yeteri kadar vücuda geçmiş olsun bu arada

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Eşim hemşire. İlacı sordum böyle bilinen bir yan etkisinin bulunmadığını, hastalarda bu ilacı kullandıklarını söyledi. Yine de en iyisini doktorlar bilir.

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Eşim hemşire. İlacı sordum böyle bilinen bir yan etkisinin bulunmadığını, hastalarda bu ilacı kullandıklarını söyledi. Yine de en iyisini doktorlar bilir.
Kadın doktor baya ilgilendi zaten ilk defa böyle bir olay başıma geldi. İlginiz için teşekkürler. Tekrardan shiftdelete'ye teşekkürlerimi iletiyorum

BibukC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kadın doktor baya ilgilendi zaten ilk defa böyle bir olay başıma geldi. İlginiz için teşekkürler. Tekrardan shiftdelete'ye teşekkürlerimi iletiyorum
Merhaba baya zaman geçmiş ama araştırırken burayı gördüm.:D ilacı kullandınız mı acaba bi sorun oldu mu ?

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Merhaba baya zaman geçmiş ama araştırırken burayı gördüm.:D ilacı kullandınız mı acaba bi sorun oldu mu ?
Merhaba. Evet baya zaman geçti. ? Korkudan içmedim. Bir şey de olmadı. Yine de içmememezlik yapmasaydım iyiydi. Boşuna kaygı yapmışım.