NothingMan97
Öğrenci
Ps4 için mönitör düşünüyorum bütçe 2000 civarları. Önerebilceğiniz güzel bir monitör var mıdır? Televizyona bağlamak(led tv) ile monitör arasında görüntü farkı olur mu? Hangisi daha iyidir tv-monitör? Aydınlatırsanız sevinirim.
Ne alaka? bazı oyunları 60 FPS kaldırıyor.ps4 60 fps üzerinde çalıştıramıyacağından 60hz ve 2k 4k olmayan bir monitör tercih etmelisiniz çünkü 2k ve 4k desteği yok
60 fps ve üzeri demedim 144hz fln demek istedim 60fps kaldırıyor sıkıntı yokNe alaka? bazı oyunları 60 FPS kaldırıyor.
Herkese teşekkürler, ikinci gönderdiğiniz link ilk gönderdiğiniz ile aynı.AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eğer bütçeyi 130 tl aşabilirseniz bunu öneririm.
bence en iyi tv falan almak çünkü ps4 hakkında pek bilgim yok yani çözünürlülük konusunda sadece 1080p destekliyor ise 2k 2.5k ne işe yarıyacak bilemiyorum pc çalışma prensibindeki gibi 2k monitörde 1080p oynayınca hafif buğulanma ve görüntü bozulması oluyor mu acaba onu düşünüyorum gerçi bu pixel dot pitch ile alakalı neyse eğer gelecekte pc almam uzun süre ps da kalırım diyorsan ben tv öneririm çerçevesiz bir tv ...Ne alaka? bazı oyunları 60 FPS kaldırıyor.
Herkese teşekkürler, ikinci gönderdiğiniz link ilk gönderdiğiniz ile aynı.
ee bilmediğiniz ve okumadığınız bir konu var herlade 144hz desteklemiyor ps4 gerektiğince 60hz önermeye çalışınRampage RM-365 27INÇ LED 165Hz Freesync Technology Curved Fiyatı
Rampage RM-365 27INÇ LED 165Hz Freesync Technology Curved en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Nedense 60Hz IPS monitör bulamadım, bulunca da 10 ms, 8 ms gibi tepkime süreleri var o uüzden bunları atıyorum. İleride bir pc bağladığı zaman da 60 fps üstü görebilsin hem.ee bilmediğiniz ve okumadığınız bir konu var herlade 144hz desteklemiyor ps4 gerektiğince 60hz önermeye çalışın
Nedense 60Hz IPS monitör bulamadım, bulunca da 10 ms, 8 ms gibi tepkime süreleri var o uüzden bunları atıyorum. İleride bir pc bağladığı zaman da 60 fps üstü görebilsin hem.ee bilmediğiniz ve okumadığınız bir konu var herlade 144hz desteklemiyor ps4 gerektiğince 60hz önermeye çalışın