iPhone batarya ömrü

kurular1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
iPhone batarya ömrünü daha uzuk yüksek sağlık yüzdelerinde tutmak için bir kaç sitede okuma yaptım ve bu siteler tamamen ikiye ayrılmış durumda. Birisi sarj %10 altına inmeden sakın sarja takmayın derken diğeri cihazı istediğiniz zaman takabilirsiniz hatta yanınızda sarj aleti varsa hep durabilir gibi bir şey yazmış. Batarya sağlığını uzun süreler yükseklerde tutan arkadaşlar varsa hangisini uyguladınız?

LUCIFERx

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Ben %20 altına indirmeden istediğim her an takıyorum zaten piller de buna göre uyumlu yani istediğiniz an takabilirsiniz ama %20 altına pek düşürmemeye çalışın.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhaba,
iPhone batarya ömrünü daha uzuk yüksek sağlık yüzdelerinde tutmak için bir kaç sitede okuma yaptım ve bu siteler tamamen ikiye ayrılmış durumda. Birisi sarj %10 altına inmeden sakın sarja takmayın derken diğeri cihazı istediğiniz zaman takabilirsiniz hatta yanınızda sarj aleti varsa hep durabilir gibi bir şey yazmış. Batarya sağlığını uzun süreler yükseklerde tutan arkadaşlar varsa hangisini uyguladınız?
Yüzde 20 in altına inmeden şarja takar,oyun oynamaz ve yüzde yüz olduğunda çıkartırsan bir şey olmaz.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Merhaba,
Bence %25-30 altına inmeden şarja takın ve şarjda telefon ile uğraşmayın. Şarjın tam dolmasını bekleyip kullanırsanız pil sağlığınız uzun süre yüksek kalacaktır.