Note 8 Pro Renk Yardımı

FatihMarangoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar internetten ve youtube dan baktım fakat karar veremedim mavi renk sizce nasıl fazla mi parlak normal mi kullanıcılar hangi rengi önerir. Halâ işlemci ve yazılım olarak 3000 tl bandında başka telefon önermek isteyen var mı?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaşlar internetten ve youtube dan baktım fakat karar veremedim mavi renk sizce nasıl fazla mi parlak normal mi kullanıcılar hangi rengi önerir. Halâ işlemci ve yazılım olarak 3000 tl bandında başka telefon önermek isteyen var mı?
mavi rengini bende çok beğeniyorum orman yeşili rengi de güzeldir aslında 4 rengi de güzel ben Mİ9T mavi rengini kullanıyorum fakat deli gibi parmak izi bırakıyor o yüzden kılıf ile kullanmanı öneririm
3000 bandında kullandığım telefonu öneririm ekran ve tasarım olarak RN8 Pro'dan bin kat daha iyi ayrıca içinde barındırdığı SD730 işlemcisi güç tüketimi konusunda MTK Helio G90T'den daha iyi
MTK Helio G90T SD730'dan performanslı bir işlemcidir oyun manyağı biriysen başarılı bir işlemcidir ayrıca sıvı soğutma sistemi de içinde yer alıyor

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
3000 lira bütçe ile batarya performansı önemli ise A71, mi9t gibi cihazlara bakmanı tavsiye ederim.Batarya sorun değil diğer özellikleri çok iyi olsun diyorsan ikinci el S9 plus öneririm.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
3000 lira bütçe ile batarya performansı önemli ise A71, mi9t gibi cihazlara bakmanı tavsiye ederim.Batarya sorun değil diğer özellikleri çok iyi olsun diyorsan ikinci el S9 plus öneririm.
ikinci el S9 Plus bende önermek isterdim de bataryasından dolayı öneremiyorum ya

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Ben yeşil alırdım

FatihMarangoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar hepiniz mi 9t diyorsunuz ama karşılaştırmalarda onu daha kötü buluyorlar

Reaksiyon puanı
6,371
Arkadaşlar hepiniz mi 9t diyorsunuz ama karşılaştırmalarda onu daha kötü buluyorlar
Onlar genelde 4500 mAh diye batarya performansını rn 8 pro'da daha iyi zannediyorlar, genelde 64 mp diye rn 8 pro'nun düşük ışıkta ki verdiği gren'i pek umursamıyorlar, sadece Antutu'ya bakarak Mediatek işlemciyi daha iyi zannediyorlar. O yüzden daha iyi bulunuyor rn 8 pro.

FatihMarangoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Onlar genelde 4500 mAh diye batarya performansını rn 8 pro'da daha iyi zannediyorlar, genelde 64 mp diye rn 8 pro'nun düşük ışıkta ki verdiği gren'i pek umursamıyorlar, sadece Antutu'ya bakarak Mediatek işlemciyi daha iyi zannediyorlar. O yüzden daha iyi bulunuyor rn 8 pro.

Yani bende araştırıyorum bugün karar verdim rn 8 pro alayım dedim şimdi siz böyle diyince bir düşündüm shift delete youtube kanalında oyun vs açarken veya fps konusunda her türlü rn8 pro daha iyi değil miydi ? Teknosa müşteri hizmetlerinden felan da yardım alıyorum elden geldiğince siz ne diyorsunuz ? hangisi neden daha iyidir. Ayrıca oppo reno 2z konusunda bilginiz varsa yanıtlamanızı isterim

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Mavi rengi bence çok güzel. Redmi Note 9s de araştırabilirsin

Reaksiyon puanı
6,371
Yani bende araştırıyorum bugün karar verdim rn 8 pro alayım dedim şimdi siz böyle diyince bir düşündüm shift delete youtube kanalında oyun vs açarken veya fps konusunda her türlü rn8 pro daha iyi değil miydi ? Teknosa müşteri hizmetlerinden felan da yardım alıyorum elden geldiğince siz ne diyorsunuz ? hangisi neden daha iyidir. Ayrıca oppo reno 2z konusunda bilginiz varsa yanıtlamanızı isterim
FPS daha iyi ama işlemci ısınıyor, GPU ısınıyor. Cihazın termal başarımı yüksek o yüzden hissetmiyorsunuz. Enerji yönetimi Mediatek olduğu için kötü. O yüzden batarya 4500 mAh zaten. Ekranı IPS, Mi9T amoled. Mi9T'nin özellikle de düşük ışık kamera performansı daha iyi. Batarya kullanımı mi9t'de çok daha iyi. Isı dengesi Mi9T çok daha iyi. Yani kesinlikle mi9T. Oppo reno 2z alınmaz. İşlemcisi gerçekten güvenilmeyecek ve kullanılmayacak bir işlemci. Ama rn 8 pro istiyorsan bence beyaz rengini almalısın, çok hoş.

Son düzenleme:

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yeni neasil telefonlardaki bu renkler parlark, bu kimi kullanıcıyı memnun ederken sizin gibi kullancıları da düşündürüyor. Ben note 8 pro'larda en başarılı renk'in yeşil olduğunu düşünüyorum. Ne göz alıcı bir parlaklık var neden çok sadelik tam ayarında bir geçiş var.

3000 tl bandında benim tercihim mi 9t olurdu. helio G90T ile Sd730 arasında bir performans farkı var benchmark skorlarında ama (ki bu fark çok değil, en azından kullanımda fark edilmiyor) mi9t'nin kasa tasarımı ve malzeme kalitesi, ekranın amoled olması, şarj olma süresi, deşarj olma süresi gibi dikkat çekici farklar var. Ben olsam 3000 liraya mi 9t alırdım. Dürüst olmak gerekirse de aklıma sadece uzun vadeli kullanım için pop-up kameranın sağlamlığı sorusu gelirdi. Realme 6 pro modeli de güzel bir alternatif olabilir, fiyatı biraz arttı ama aklınızda bulunsun.