Pil sorunu

Yusuf59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonumun şarjı gece azalıyor ne yapmalıyım telefonum 1 aylık mi9 t

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Gece yatarken uçuş moduna alabilirsiniz. Yada akşam yatarken şarja bağlayın sabah çekin birşey olmaz. Ben iPhone Xs imde bile öyle yapıyorum.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Düşük seviyedeyse normaldir genellikle telefonların şarjı geceleri azalabilir. Yüzde kaç pil kaybı oluyor ?

Yusuf59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
%8 kaybı oluyor ortalama

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Düşük seviyedeyse normaldir genellikle telefonların şarjı geceleri azalabilir. Yüzde kaç pil kaybı oluyor ?
@G1912 Hocam siz problemi aşabildiniz mi ? Belki arkadaşımıza da yardımcı olabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

%8 kaybı oluyor ortalama
Arayüz kaynaklı bir sorun sanırım 1 aylık cihazda böyle bir şey olması imkansız. Aynı sorunu yaşayan arkadaşımızı çağırdım size yardımcı olur.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bluetooth,wifi, konum gibi bataryayı azaltan unsurları kapat.Parlaklığı yüzde 10 manuel yap,güç tasarrufunu aktif et,bide cihazı uçak moduna al.Dediklerimi yapmanı tavsiye ederim.

Yusuf59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim dikkate alıcam

Tolga plsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, öncelikle wifi yada bluetootuz kapalımı
Onu kontrol edin lütfen. Bazen farkında olmadan açık kalabiliyor. Eğer ikiside kapalıysa %3 luk bir pil kaybi normal sayilabilir. Hatta % 5 e kadar olmasi muhtemel. Size tavsiyem piliniz tamamen boşalana kadar kullanın. Telefon kapanınca tekrar uçak modunda çıkarmadan şarj edin. Faydası olacağını tahmin ediyorum. Nadirde olsa fabrika hataları olabilir, eğer sorun artarak devam ederse lütfen servise danışınız.

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Selamlar dünden önceki gün bir kaç ayarlama yaptım ve sabah kalktığımda sadece yüzde üçlük bir kayıp vardı. İlerleyen dönemde nasıl bir durum olur bilmiyorum. Kısaca yaptıklarından bahsedeyim. Ayarlar- pil & performans - uygulama pil tasarrufu bu bölüme girin. Kullanmadığımız tüm uygulamalara tıklayın ve arka planda çalışmasını kısıtla seçeneğine tıklayın. Bunu yapınca bildirim de almıyorsunuz sanırım belirteyim. Ben Facebook Instagram uygulamalarına da bu işlemi yaptım. Sonrasında telefonda karanlık mod kullanıyorum uygulamalarımında hemen hemen hepsi karanlık modda çalışıyor. Telefon un teması koyu tonlarda. Otomatik parlaklık kullanıyorum. Bunun dışında MIUI ve android sürümünüz nedir ? Son güncelleme den sonra hard reset yaptınız mı ? Yukarıda bahsettiğim ayarları yapınca telefonu baştan başlatın. Şimdilik aklıma gelen başka bir şey yok ama bir kaç ayar daha yapmıştım galiba net hatırlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar belirtmek isterim bu sadece bir günlük sonuç ilerisi için ne olur bilemem

Son düzenleme: