Faturam yok Vodafone bayisinden de alamadım bi sorun oldu sanırım bulamadılar. Telefonumun ekranında da sorun var garantim devam ediyor apple fatura olmadan kabul eder mi onarım yapmayı?
Son düzenleme:
Ne zaman götürmüştünüz sistem değişmiş artık sanırım kabul etmiyolarben götürdüğümde kabul etmişti dene şansını
Telefonu bi yakınım almıştı ben almadım Vodafone bayide baya uğraştılar bulmak için ama bulamadılar hatta onlar da şaşırdı nasıl olur falan dedilerNormalde fatura sormuyorlar, istisnai durumlar olabilir. Ayrıca cihazı satın aldığın yer fatura kopyasını minimum5 yıl saklamakla mükelleftir. Faturayı bulamadık gibi bir şey söylemeyezler. Fatura kopyasını talep ediyorum aksi halde faturayı bulamadığınız veya kayıp ettiğiniz için resmi kurumlara şikayet edeceğini bildir, paşa paşa bulurlar faturanı.
yaklaşık 5 ay önceNe zaman götürmüştünüz sistem değişmiş artık sanırım kabul etmiyolar
Teşekkürler apple şikayetlerde faturası olmadığından dolayı kabul etmediklerini yazanlar olmuş da o yüzden aklım karıştıGenelde IMEI veya Seri No dan sorgulayıp faturasız alıyorlar. Ancak istisnai durumlarda isteyebilirler. Şansınızı deneyin derim.
Her servis farklı. Bazı servisler dediğiniz gibi faturayı her ne olursa olsun istiyor.Teşekkürler apple şikayetlerde faturası olmadığından dolayı kabul etmediklerini yazanlar olmuş da o yüzden aklım karıştı
Ben Zorlu ya gidicem sadece sorun olur mu acaba faturadaHer servis farklı. Bazı servisler dediğiniz gibi faturayı her ne olursa olsun istiyor.
Hangi servistiyaklaşık 5 ay önce