Ssd ekledim zaten peki bu psu sisteme yetermi?Teknobiyotik güvenilir. Sisteme gelirsek SSD alırsanız Windows hızına çok şey katar. Mutlaka SSD ekleyin.
Yeterli. Ama ileriye dönük olması açısından 600W almanızı öneririm.Ssd ekledim zaten peki bu psu sisteme yetermi?
Peki çok teşekkür ederim teknobiyotikle ilgili kaygılarım bitti tekrardan teşekkürlerYeterli. Ama ileriye dönük olması açısından 600W almanızı öneririm.![]()
Bu toplu sistem mi ne? Link atar mısın? Onun ışında Teknobiyotik güvenilirdir.
Güzel sistem de PSU hakkında bilgi yok, o biraz tedirgin etti. Onun dışında güzel sistem.![]()
Teknobiyotik E1 AMD Edition - AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/TgKzU9_zG9A" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Aynen toplu bir sistem ben ekstra olarak sistem montaj ve de 240 gb ssd ekledim
Psu nun +80 sertifikası yok gördüğüm kadarıyla b450 chipset bu sistemin üzerine yükseltilmiyor başka sitelerde stok yok kararsız kaldımAnakartın B450 chipset olursa iyi olur.
Kasanın üzerinde yerleşik gelen fanlar biraz fazla ses çıkarıyor, gece oynarken sessiz ortamda ve kulaklık takılo değilse fan sesleri bir süre sonra sizi rahatsız edebilir.
PSU'nun 80+ sertifikası var ise yeterlidir.
Son olarak bu siteyi yıllardır kullanırım hiç sorun yaşamadım.
Bende ondan tedirgin oldum başka kasaya bakacağım herhaldeGüzel sistem de PSU hakkında bilgi yok, o biraz tedirgin etti. Onun dışında güzel sistem.
TeşekkürlerGüvenilir
Kasa da 500w psu varGüzel sistem de PSU hakkında bilgi yok, o biraz tedirgin etti. Onun dışında güzel sistem.
Yani kasa ile geliyorKasa da 500w psu var
Ben maksimum 4000 lira bütçe ayıracağım ekstra olarak monitörde alacağım için kıstım birazBu bilgisayar için ne kadar bütçe ayırabilirsin? Ben sana bir alternatif önereyim.
Yoo onu biliyorum. Marka, model, çıkış değerleri vs. vs.Kasa da 500w psu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani kasa ile geliyor
Aynen ama dark diamond kasalar kalitesiz bir süre sonra sorun çıkarıyor diyorlarKasa da 500w psu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani kasa ile geliyor
Birde başka sitede toplama şansın varmı? Teknobiyotik de olur ama başka siteler daha iyi olurYoo onu biliyorum. Marka, model, çıkış değerleri vs. vs.
Zaten yaz başında almayı düşünüyorum hem indirim hem stoklar açısından umarım o zamana kadar stoklarda olurlarValla hocam fiyatlar uçmuş, çoğu sitede stok kalmamış. Sizin o tarz bir toplu sistem almaktan başka çareniz yok. Kendim toplayabilirim derseniz farklı farklı sitelerden önerilerde bulunarak daha ucuza mal edebiliriz.
Ohooo o zamana kadar daha çok şey değişir. Siz şimdiden boşuna kafa yormayın.Zaten yaz başında almayı düşünüyorum hem indirim hem stoklar açısından umarım o zamana kadar stoklarda olurlar
Valla hocam fiyatlar uçmuş, çoğu sitede stok kalmamış. Sizin o tarz bir toplu sistem almaktan başka çareniz yok. Kendim toplayabilirim derseniz farklı farklı sitelerden önerilerde bulunarak daha ucuza mal edebiliriz.