arda008
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
3000 ve 4000 tl arası en iyi telefon ???
Realme 6 Pro3000 ve 4000 tl arası en iyi telefon ???
3000 ve 4000 tl arası en iyi telefon ???
Bence iphone 7+ yerine iphone se al üzerine 1000 lira ekleyipiPhone 7 Plus önerebilirim. Hâlâ fresh bir telefon. Sıkıntısız kullanacağınızı öneririm.
Bence iphone 7+ yerine iphone se al üzerine 1000 lira ekleyip
Mesaj otomatik birleştirildi:
xiaomi mi 8 al amoled ekran ve sd845 ayrıca kamerada 99 puan alması harika bir telefon3000 ve 4000 tl arası en iyi telefon ???
Mi 8 eskimedimi en son 2017 de görmüştümxiaomi mi 8 al amoled ekran ve sd845 ayrıca kamerada 99 puan alması harika bir telefon
![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2023 - n11.com
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
hadi ama dostum başka bu fiyata bundan iyi telefon yokMi 8 eskimedimi en son 2017 de görmüştüm
Ikinci el S10e öneririm.3000 ve 4000 tl arası en iyi telefon ???
7 plus mı kaldı? nerdeyse 4 yaşịna girecek cihazı öneriyorsun.Uzun süre iphone kullanımı için tasarìm sorun değilse xr ın altìna inilmemeli.iPhone 7 Plus önerebilirim. Hâlâ fresh bir telefon. Sıkıntısız kullanacağınızı öneririm.
Soran kişi 3000-4000 TL arasında bir telefon önerilmeseni istedi. iPhone 7 Plus bu fiyat bandında olduğu için söyledim. Yoksa bana kalırsa iPhone 11 alsın. Bu arada iPhone 7 Plus 4 yaşına girecek olabilir ama şu anda hala fresh bir şekilde kullanım sunabiliyor kullanıcılara.Ikinci el S10e öneririm.
7 plus mı kaldı? nerdeyse 4 yaşịna girecek cihazı öneriyorsun.Uzun süre iphone kullanımı için tasarìm sorun değilse xr ın altìna inilmemeli.
7 plus ne kadar iyi çalışırsa çalışsın 4 yaşında,Apple da bir kural var güncelleme desteği kesildiği anda versiyonu kısa olan uygulamalar 2 yıldan sonra çalışmaz.7 plus isterse Ferrari olsun uygulamalar çalışmadıktan sonra bir anlamı yok.Soran kişi 3000-4000 TL arasında bir telefon önerilmeseni istedi. iPhone 7 Plus bu fiyat bandında olduğu için söyledim. Yoksa bana kalırsa iPhone 11 alsın. Bu arada iPhone 7 Plus 4 yaşına girecek olabilir ama şu anda hala fresh bir şekilde kullanım sunabiliyor kullanıcılara.