yusufbiradlii44
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Sizce İos 14 ne gibi özelliklerle gelicek ve neleri değiştirecek. İphone'a çoklu ekran seçeneği gelir mi ? Herkes düşüncelerini yazsın.
Sizce İos 14 ne gibi özelliklerle gelicek ve neleri değiştirecek. İphone'a çoklu ekran seçeneği gelir mi ? Herkes düşüncelerini yazsın.
Son yıllarda aman aman bir yenilik görmedik aslında her yıl onca şey umuyoruz ama Apple gıdım gıdım veriyor.Beklentiyi çok üstte tutmamak lazım. Apple'ın işi belli olmaz.
Şu an konuşulan iki yenilik var. İlki ana ekrana widget yerleştirme diğer de son uygulamalar ekranında tasarım değişikliği. Widget olayı doğrulanmadı ama son uygulamalar ekranı sızdırıldı, doğruluğu tartışılır tabii.
Yıllardan beri istediğim tek şey gelen aramanın açılır pencere şekilde gözükmesi, bu yıl umutluyum.
Çoklu ekran seçeneğinin geleceğini sanmıyorum gelse de büyük ekranları modeller için gelir ama Apple öyle bir ayrım yapmaz gibi geliyor bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son yıllarda aman aman bir yenilik görmedik aslında her yıl onca şey umuyoruz ama Apple gıdım gıdım veriyor.
Ama işler değişebilir. Bu zaman kadar Apple yeni bir teknolojiyi kullanmak için uzun bir süre beklerdi ama 12 serisinde 120 hz ekran onaylandı. Apple böyle deva ederse Android üreticilerinin işi zorKlasik Apple. Yumurta ağıza geldiği zaman yeniliği getiriyor.
Ama işler değişebilir. Bu zaman kadar Apple yeni bir teknolojiyi kullanmak için uzun bir süre beklerdi ama 12 serisinde 120 hz ekran onaylandı. Apple böyle deva ederse Android üreticilerinin işi zor![]()
Kesinlikle. Rekabet bize yarar Apple satışları toparlamak için ucuz telefon çıkarıp fiyatları bile düşürürüyor giriş modellerinde. Ben şahsen ilkleri ortaya atan Apple'ı özledim.Aynen size katılıyorum. Apple yeni teknolojilere daha hızlı geçerse dediğiniz gibi Android üreticilerin işi çok zor. Umarım böyle devam eder Apple.
Bence durumu yeten herkesin en az 1 kez IOS işletim sistemini denemesi lazım.Keşke Redmi Note 8 yerine İPhone 6 alsaydım.İOS 14 olmasada 12 yi denyebilirdim.
Yok artık, iPhone 6'nın son hali içler acısı. Ne kamerası hayır getirir bu saatten sonra ne pili.Keşke Redmi Note 8 yerine İPhone 6 alsaydım.İOS 14 olmasada 12 yi denyebilirdim.
İşte bazen ucuz telefon çıkarıp durumunu düzeltmek isteyince daha fazla tepki alabiliyor. Örneğin iPhone SE 2020 yi çıkarttı fakat kullanıcıların geneli bu iPhone 8 in aynısı ne fark var diyerek eleştirdiler. Bu arada ben de çok özledim ilkleri çıkaran Apple ı.Kesinlikle. Rekabet bize yarar Apple satışları toparlamak için ucuz telefon çıkarıp fiyatları bile düşürürüyor giriş modellerinde. Ben şahsen ilkleri ortaya atan Apple'ı özledim.
6S Plus'ın alması tek beklentim.
Her yıl aynı şey yaşanıyor ki Apple'ın fiyatı düşük tutması için illahi bir şeyleri kısması gerekiyor ve tepki topluyor. Xr için portre modu sınırlandırıldı, 3D touch kaldırıldı, bildiğimiz LCD'yi farklı bir biçimde lanse etti ama sonuç en çok satan iPhone olduİşte bazen ucuz telefon çıkarıp durumunu düzeltmek isteyince daha fazla tepki alabiliyor. Örneğin iPhone SE 2020 yi çıkarttı fakat kullanıcıların geneli bu iPhone 8 in aynısı ne fark var diyerek eleştirdiler. Bu arada ben de çok özledim ilkleri çıkaran Apple ı.
Her yıl aynı şey yaşanıyor ki Apple'ın fiyatı düşük tutması için illahi bir şeyleri kısması gerekiyor ve tepki topluyor. Xr için portre modu sınırlandırıldı, 3D touch kaldırıldı, bildiğimiz LCD'yi farklı bir biçimde lanse etti ama sonuç en çok satan iPhone oldu
Şimdi SE için pil yetersizliği ve force touch çalışmamasından dolayı Apple'a ateş püskürüyorlar ama yine çok satan bir cihaz olacak. Hep aynı oldu böyle de devam eder zaten Apple cihazlarını değil kendini pazarlıyor.
Always on display in gelmesini bekliyorum.Sizce İos 14 ne gibi özelliklerle gelicek ve neleri değiştirecek. İphone'a çoklu ekran seçeneği gelir mi ? Herkes düşüncelerini yazsın.
iyi hoşta batarya zaten kullanımda yetmiyor. Birde o olsa pil yetmez.Always on display in gelmesini bekliyorum.