Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
Ps4 fiyatları düşer mi düşerse ne kadar olur ve PS5 çıkınca ne kadara düşer.
Düşmez, oyun konsollarına ek vergi geldi. 2. eli bile 2 ye katladı.Ps4 fiyatları düşer mi düşerse ne kadar olur ve PS5 çıkınca ne kadara düşer.
Sdn youtubeda furkan abi corona geçince düşer demişti?Düşmez, oyun konsollarına ek vergi geldi. 2. eli bile 2 ye katladı.
O onun görüşü, ps5 yüksek bir fiyattan piyasaya girecek. Fiyat yüksek olunca ps4e zaten 1-2 yıl oyun verilmeye devam edilir. Bundan dolayı ps4 piyasası canlı kalmaya devam edecek.Sdn youtubeda furkan abi corona geçince düşer demişti?
Yani 2000 tl ye ps4 hayal oldu.O onun görüşü, ps5 yüksek bir fiyattan piyasaya girecek. Fiyat yüksek olunca ps4e zaten 1-2 yıl oyun verilmeye devam edilir. Bundan dolayı ps4 piyasası canlı kalmaya devam edecek.
Ps4 fiyatları düşer mi düşerse ne kadar olur ve PS5 çıkınca ne kadara düşer.
Ben Uncharted ve Marvel Spiderman gibi oyunlar oynamak istiyordum o yüzden ps4 işime geliyordu ama artık pc ye yönelmek lazım gerçekten.Bu saatten sonra fiyatlar kolay kolay düşmez. Artık Pc oyunculuğu daha mantıklı.
Ben 1200 tlye olduğunu bilirim 2 kollu hemde. Tabi fırsatçılık öncesiYani 2000 tl ye ps4 hayal oldu.