Soru

Siz hangisini alirsınız?

• Kullanılan toplam oy
    12

Jantihoca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei mate 20 pro mu
Xiaomi note 10 pro mu hangisi alinir?
Not: centik onemli degıl.

Reaksiyon puanı
6,371
Ben Xiomi tercih ederdim. İşlemcisi Snapdragon olduğu için, tasarımı çok daha güzel olduğu için, bataryası çok daha yüksek olduğu için.

Jantihoca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de Xaiomi demek isterim. Note10 pro hem çok yeni hem işlemcisi çok daha kaliteli.

Yalnız, başlığınız forum kurallarına takılabilir. Benden hatırlatması! :)
işlemci konusumda beni korluttular
Qualcomm Snapdragon 730G (SM7150-AB)
Ilerde yavaslama yapar memnun etmez kasmalar olur gibi yorunlar gordum izledim o yuzden mate 20 pro yoneldim.

Reaksiyon puanı
6,371
Galaxy S20 öneririm. Bu iki cihazdan hertürlü çok daha iyi.
Aslında mate 20 pro 8.500 tl şu an. Yani S20+ da alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci konusumda beni korluttular
Qualcomm Snapdragon 730G (SM7150-AB)
Ilerde yavaslama yapar memnun etmez kasmalar olur gibi yorunlar gordum izledim o yuzden mate 20 pro yoneldim.
730G ileride kasma falan yapmaz, seni belki 2024'e kadar idare edebilir. Ama eğer hor kullanırsan telefonu her telefon kasma yapabilir.

Jantihoca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

730G ileride kasma falan yapmaz, seni belki 2024'e kadar idare edebilir. Ama eğer hor kullanırsan telefonu her telefon kasma yapabilir.
Kullanim konuaunda iyi kullanirim elimdeki telefon 5 yili devirdi agir oyun oynamam cunku ps4 var telde pek oyun oynamayi sevmem vakit kalmiyor zaten bana kamera batarya da iyi olsun mi jote 10 un bataryasinin miui 11 den aonra hizli bittigini duydum ordan da kararsiz kaldim.

Reaksiyon puanı
6,371
Kullanim konuaunda iyi kullanirim elimdeki telefon 5 yili devirdi agir oyun oynamam cunku ps4 var telde pek oyun oynamayi sevmem vakit kalmiyor zaten bana kamera batarya da iyi olsun mi jote 10 un bataryasinin miui 11 den aonra hizli bittigini duydum ordan da kararsiz kaldim.
Aslında oyun oynamak falan pek hor kullanmak değil. Eğer art arda bir şeyler açarsanız, ön belleği hiç temizlemezseniz, Google'da gereksiz sekme açıp onların hiç birini kapatmazsanız, telefonu kapatmaz ve açık kalma süresini uzatırsanız, daha şarjı bitmeden takıp dolmadan çıkarırsanız hor kullanmış olursunuz. Ki zaten bunları çoğu kişi yapmıyor. Batarya performansı biraz daha kötüleştiğini bende okudum ama, sonuçta 5260 mAh, zaten 730G'nin enerji yönetimi inanılmaz yani biraz daha kötüleşse de batarya performansı hala çok iyi.

Jantihoca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Aslında oyun oynamak falan pek hor kullanmak değil. Eğer art arda bir şeyler açarsanız, ön belleği hiç temizlemezseniz, Google'da gereksiz sekme açıp onların hiç birini kapatmazsanız, telefonu kapatmaz ve açık kalma süresini uzatırsanız, daha şarjı bitmeden takıp dolmadan çıkarırsanız hor kullanmış olursunuz. Ki zaten bunları çoğu kişi yapmıyor. Batarya performansı biraz daha kötüleştiğini bende okudum ama, sonuçta 5260 mAh, zaten 730G'nin enerji yönetimi inanılmaz yani biraz daha kötüleşse de batarya performansı hala çok iyi.
Peki mate 20 pro da suya toza dayaniklilik var
Xiaomide yok bu konu hakkinda ne dusunursunuz onemli bir +midir bu durum.
Bu arada o dediklerinize dikkat ederim surekli bellek temierim ve şarj konusuna dikkat ederim.

Reaksiyon puanı
6,371
Peki mate 20 pro da suya toza dayaniklilik var
Xiaomide yok bu konu hakkinda ne dusunursunuz onemli bir +midir bu durum.
Bu arada o dediklerinize dikkat ederim surekli bellek temierim ve şarj konusuna dikkat ederim.
Bence önemli bir artı değil. Eğer siz telefonunuzun üstüne su dökmemeye özen gösteriyorsanız, ya da sıvıya düşürmüyorsanız önemli bir artı değil.

SoulCast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
mate 20 pro hepsinden her anlamda mantıklı alınır kullanıyorum taş gibi telefon