Jantihoca
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Huawei mate 20 pro mu
Xiaomi note 10 pro mu hangisi alinir?
Not: centik onemli degıl.
Bütçeniz ne kadar?Huawei mate 20 pro mu
İkisi arasında Mate 20 Pro öneririm.Mate 20 Pro dışında S10 da alabilirsin.Huawei mate 20 pro mu
Her ikisinede yetiyor 7 binBütçeniz ne kadar?
HiSilicon Kirin 980 daha iyi olduğunu mi note 10 pro islemciden yana sikintili oldugunu duydum hep o yuzden kararsiz kaldim.Sd işlemci için ben xiaomi alırdım
Galaxy S20 öneririm. Bu iki cihazdan hertürlü çok daha iyi.Her ikisinede yetiyor 7 bin
1- Snapdragon 730G'de çok performanslı bir işlemci.HiSilicon Kirin 980 daha iyi olduğunu mi note 10 pro islemciden yana sikintili oldugunu duydum hep o yuzden kararsiz kaldim.
işlemci konusumda beni korluttularBen de Xaiomi demek isterim. Note10 pro hem çok yeni hem işlemcisi çok daha kaliteli.
Yalnız, başlığınız forum kurallarına takılabilir. Benden hatırlatması!![]()
Aslında mate 20 pro 8.500 tl şu an. Yani S20+ da alınabilir.Galaxy S20 öneririm. Bu iki cihazdan hertürlü çok daha iyi.
730G ileride kasma falan yapmaz, seni belki 2024'e kadar idare edebilir. Ama eğer hor kullanırsan telefonu her telefon kasma yapabilir.işlemci konusumda beni korluttular
Qualcomm Snapdragon 730G (SM7150-AB)
Ilerde yavaslama yapar memnun etmez kasmalar olur gibi yorunlar gordum izledim o yuzden mate 20 pro yoneldim.
Kullanim konuaunda iyi kullanirim elimdeki telefon 5 yili devirdi agir oyun oynamam cunku ps4 var telde pek oyun oynamayi sevmem vakit kalmiyor zaten bana kamera batarya da iyi olsun mi jote 10 un bataryasinin miui 11 den aonra hizli bittigini duydum ordan da kararsiz kaldim.Aslında mate 20 pro 8.500 tl şu an. Yani S20+ da alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
730G ileride kasma falan yapmaz, seni belki 2024'e kadar idare edebilir. Ama eğer hor kullanırsan telefonu her telefon kasma yapabilir.
Aslında oyun oynamak falan pek hor kullanmak değil. Eğer art arda bir şeyler açarsanız, ön belleği hiç temizlemezseniz, Google'da gereksiz sekme açıp onların hiç birini kapatmazsanız, telefonu kapatmaz ve açık kalma süresini uzatırsanız, daha şarjı bitmeden takıp dolmadan çıkarırsanız hor kullanmış olursunuz. Ki zaten bunları çoğu kişi yapmıyor. Batarya performansı biraz daha kötüleştiğini bende okudum ama, sonuçta 5260 mAh, zaten 730G'nin enerji yönetimi inanılmaz yani biraz daha kötüleşse de batarya performansı hala çok iyi.Kullanim konuaunda iyi kullanirim elimdeki telefon 5 yili devirdi agir oyun oynamam cunku ps4 var telde pek oyun oynamayi sevmem vakit kalmiyor zaten bana kamera batarya da iyi olsun mi jote 10 un bataryasinin miui 11 den aonra hizli bittigini duydum ordan da kararsiz kaldim.
Aslında mate 20 pro 8.500 tl şu an. Yani S20+ da alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
730G ileride kasma falan yapmaz, seni belki 2024'e kadar idare edebilir. Ama eğer hor kullanırsan telefonu her telefon kasma yapabilir.
Peki mate 20 pro da suya toza dayaniklilik varAslında oyun oynamak falan pek hor kullanmak değil. Eğer art arda bir şeyler açarsanız, ön belleği hiç temizlemezseniz, Google'da gereksiz sekme açıp onların hiç birini kapatmazsanız, telefonu kapatmaz ve açık kalma süresini uzatırsanız, daha şarjı bitmeden takıp dolmadan çıkarırsanız hor kullanmış olursunuz. Ki zaten bunları çoğu kişi yapmıyor. Batarya performansı biraz daha kötüleştiğini bende okudum ama, sonuçta 5260 mAh, zaten 730G'nin enerji yönetimi inanılmaz yani biraz daha kötüleşse de batarya performansı hala çok iyi.
Bence önemli bir artı değil. Eğer siz telefonunuzun üstüne su dökmemeye özen gösteriyorsanız, ya da sıvıya düşürmüyorsanız önemli bir artı değil.Peki mate 20 pro da suya toza dayaniklilik var
Xiaomide yok bu konu hakkinda ne dusunursunuz onemli bir +midir bu durum.
Bu arada o dediklerinize dikkat ederim surekli bellek temierim ve şarj konusuna dikkat ederim.
7000 e kadar çıkabiliyorsan Mate 20 Pro,S10,Xiaomi Note 10 Pro bunların hepsini salla S20 al keyfine bak.Her ikisinede yetiyor 7 bin
Ama yurt disi kayitli olarak da almayi dusunuyorum.
kardeşim 7000tl bütçen varsa ne işin mate 20 proyla mi note 10 la samsung s20 al her ikisindende her anlamda daha iyi. Bence onu al keyfine bak?Huawei mate 20 pro mu
Huawei mate 20 pro mu
[/QUOTE
Tabiki mate 20 pro . Kamera işlemci performans batarya ..
Kesinlikle sana katılıyorum .Kamerası için huawei seçerdim