PUBG
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Lütfen yardım
2.el aldım napıcam şimdiGarantisi yoksa telefoncunun cihazı söküp çıkarması gerekir.Garanti varsa sıkıntı
Tam mı oturdu yuvaya?Note 8 s pen ters taktım nasıl çıkar acil
2.el aldım napıcam şimdi
Teknik servisine ver, ücretlide olsa yaptır.Note 8 s pen ters taktım nasıl çıkar acil
2.el aldım napıcam şimdi
Servise vermek sağlıklı olacaktırLütfen yardım
Bildiğim kadarıyla note 7’den beri bu tür şeyleri engelleyecek bir mekanizma var. Ters takmayı nasıl becerdin anlamış değilimLütfen yardım
Hocam arkadaşı sorgulamayı birakinda sorusuna yardımcı olmaya çalışalımBildiğim kadarıyla note 7’den beri bu tür şeyleri engelleyecek bir mekanizma var. Ters takmayı nasıl becerdin anlamış değilim
Yanlış anlaşılmasın. Konu sahibine hakaret falan etmiyorum o mekanizma nasıl bunu engelleyemedi demek istedim. Dediğim gibi bildiğim kadarıyla note 7’den beri bunu engellemişlerdi çünkü note 5’te bu tip sorunlar vardı(ters takıp kalemi çıkaramamak)Hocam arkadaşı sorgulamayı birakinda sorusuna yardımcı olmaya çalışalım
Anladım hocamYanlış anlaşılmasın. Konu sahibine hakaret falan etmiyorum o mekanizma nasıl bunu engelleyemedi demek istedim. Dediğim gibi bildiğim kadarıyla note 7’den beri bunu engellemişlerdi çünkü note 5’te bu tip sorunlar vardı(ters takıp kalemi çıkaramamak)