Windows 10 USB kurulum diski ayarlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan luqa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

luqa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba dun elektriklerin gitmesi sebebiyle bilgisayarımı açtığımda sistem onarım hatası alıyordum. büyük ihtimal hda de sıkıntı oldu format atıcam fakat windows 10 işletim sistemi yok usbde. indirim usb ye atıcam bulamadım yardımcı olabilecek vardı ?

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Windows'un orjinal sitesinden indirebilirsin. Windows anahtarı BİOS'a mı gömülü?

luqa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Windows'un orjinal sitesinden indirebilirsin. Windows anahtarı BİOS'a mı gömülü?
Microsofta girmiyodu simdi girdi indiriyor 5gb boyutu win 10 64 bit. Biosami gomulu derken anlamadim o ney

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Microsofta girmiyodu simdi girdi indiriyor 5gb boyutu win 10 64 bit. Biosami gomulu derken anlamadim o ney
Lisansın cd üzerinde geldiyse o anahtarı tekrar yazman gerekiyor. Biosta ise yazmadan otomatik etkin olacaktır windows

luqa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lisansın cd üzerinde geldiyse o anahtarı tekrar yazman gerekiyor. Biosta ise yazmadan otomatik etkin olacaktır windows
Lisans yok elimde kanka otomatik etkinlestirirmiki acaba microsoftun sitesinden indiriyor suan

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Ozaman temiz format atiniz en güncel iso.

luqa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Kurulum sonrasında internet bağlantısı ile birlikte Windows otomatikman etkinleşir, ürün anahtarına gerek yoktur. Kurulum sırasında kablolu veya kablosuz ağı etkinleştirmeniz yararınıza olabilir, böylelikle kurulum sırasında güncelleştirmeler büyük oranda tamamlanmış olur.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Masaüstü mü, dizüstü mü ?
Eğer dizüstü ise ve Recovery mevcut ise en güzeli Recovery kullanmaktır.

luqa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kurulum sonrasında internet bağlantısı ile birlikte Windows otomatikman etkinleşir, ürün anahtarına gerek yoktur. Kurulum sırasında kablolu veya kablosuz ağı etkinleştirmeniz yararınıza olabilir, böylelikle kurulum sırasında güncelleştirmeler büyük oranda tamamlanmış olur.
Teşekkür ederim cok sagol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masaüstü mü, dizüstü mü ?
Eğer dizüstü ise ve Recovery mevcut ise en güzeli Recovery kullanmaktır.
Masaüstü