Aykut Kılıçkaya
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
8.Sınıf Öğrencisiyim. Ortalamam 84 devamsızlık 1 gün bu liseye gidebilirmiyim? T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA / POLATLI / Polatlı Anadolu Lisesi
Ortalamam 84
85 Olmadı ya :/ Okulun numarası 312 ile başlayan telefon var. Onuda açarlarmı hiç bilmiyorum. Korona muhabbeti yüzündenLa şuna az daha gayret edip 85 yapamadın mı be yeğenim. İyi olmasına iyisindir de 'Pek iyi' olma şansını bir adım ile kaçırmışsın belli ki.
Onu okulun telefonunu bulup arayarak sorarak bulabileceksin. Buradaki gençlerin bulabilme şansı bence biraz zor gibi duruyor.![]()
Nereden öğrendin?O okul LGS puanı ile alıyor. Taban puanı 306.
Sorubak'tan. 2019'da %42'lik, 2018'de %36'lık dilimle öğrenci almış.Nereden öğrendin?
Hem merkezi hem de yerel yerleştirmeyle alıyor. Ayrıca puana çok takılmamak gerekiyor, önemli olan yüzdelik dilim.O okul LGS puanı ile alıyor. Taban puanı 306.
Vay be forumda ilk defa Polatlıdan birini gördüm. Benimde hedefim o okul.8.Sınıf Öğrencisiyim. Ortalamam 84 devamsızlık 1 gün bu liseye gidebilirmiyim? T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA / POLATLI / Polatlı Anadolu Lisesi
Vay be forumda ilk defa Polatlıdan birini gördüm. Benimde hedefim o okul.![]()
8.Sınıf Öğrencisiyim. Ortalamam 84 devamsızlık 1 gün bu liseye gidebilirmiyim? T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA / POLATLI / Polatlı Anadolu Lisesi