Mi 9T geceden sabaha şarj yüzde 10a yakın gidiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan G1912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Arkadaşlar telefon Mi9 T geceden sabaha kullanılmayan sürede yüzde 5-10 arası şarj tüketimi normal mi ?

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Arkadaşlar telefon Mi9 T geceden sabaha kullanılmayan sürede yüzde 5-10 arası şarj tüketimi normal mi ?
meizu 16th 3000 mah pili var geceden sabaha yüzde 3 gidiyordu kuzenimde :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy:
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonda bir şey olabilir

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Eğer mükünse, fabrika ayarlarına sıfırlayıp sonucu görmek gerek.
Fabrika ayarlarına sıfırladıkdan sonra böyle bir durum yoksa, sonradan kullanıcı tarafından yüklenen uygulamaların ifadesini almaya başlayabilirsin.

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Eğer mükünse, fabrika ayarlarına sıfırlayıp sonucu görmek gerek.
Fabrika ayarlarına sıfırladıkdan sonra böyle bir durum yoksa, sonradan kullanıcı tarafından yüklenen uygulamaların ifadesini almaya başlayabilirsin.
Cevap için teşekkürler. Hard reset (format) daha iki gün önce attım

Normalde %3-5 arası gitmeli en fazla.

Arka planda çalışan gereksiz uygulamalar varsa kapatın.
Arka planda çalışan uygulamaları nereden görebilirim

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Cevap için teşekkürler. Hard reset (format) daha iki gün önce attım

Arka planda çalışan uygulamaları nereden görebilirim

Ayarlarda uygulamalar menüsüne girerek kontrol edebilirsiniz.

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Bir çok bilmediğim sistem uygulamaları var neyin kapalı olması gerektiğini bilmiyorum daha da bozmayalım şimdi ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Uygulamaların arka plan kullanımlarını sınırlamanızı ve çok kullanmadığınız uygulamaları uyku moduna almanızı tavsiye ederim. Geceleri Wi-Fi, konum ve bluetooth açık kalırsa da şarj harcayabilir.

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Bende mi 9 t kullanicısıyım 1 2 falan gidiyor wifi bt konum falan kapali tabiyki ama telefonun iyi çekmedigi baglantinin gelip gittigi bi yerdeyseniz sarj geceden sabaha 10 da gider

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Anladım teşekkür ederim. Olabilir pek çekmiyor bazen bulunduğum yerde

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Zaten yazılımsal her gün yeni bi bug la karşılaşıp onu çözerek stabil hale kavuşturuyorum telefonu ? takılma sorunu, güneş altında kasma sorunu, titreşim problemleri, şarjdayken kendi kendine titremeler ?? şuana kadar hepsini atlattık bakalım yarın hangi problemle karşılaşacağım ?

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Zaten yazılımsal her gün yeni bi bug la karşılaşıp onu çözerek stabil hale kavuşturuyorum telefonu ? takılma sorunu, güneş altında kasma sorunu, titreşim problemleri, şarjdayken kendi kendine titremeler ?? şuana kadar hepsini atlattık bakalım yarın hangi problemle karşılaşacağım ?
Cihqzı guncelledikten sonra formatlayın

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Yaptım yaptım. Arayüz kasmalarını formatla çözdüm. Diğer sorunlar formattan sonra ortaya çıktı zaten onları da ayarlardan falan bazı şeyler yaparak çözdüm. Tabi daha çözemediğim şeyler devam ediyor. Örneğin whatsapp ta iki ayrı kişiden mesaj geldiği zaman gelen bildirimde her zaman ilk mesaj atan kişi görünüyor. Diğer mesajı kimin attığını görmem için o bildirimin kaybolup bildirim çubuğundan elimle indirerek bakmam gerekiyor. Bir de WhatsApp tan görüntülü arama ya da normal arama gelince telefon sessiz moddayken sadece mesaj gelmiş gibi bir kez titreyip duruyor yani cebimde sessiz moddayken gelen whatsapp çağrısını fark etmiyorum bile. Sonra yine WhatsApp tan gelen bir fotoğrafı açmadan ön izleme yani konuşma penceresinde küçük haldeyken fotoğrafın sağ altı karanlık gözüküyor...