kasaphayri123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
Kamera olarak hangisi iyi ?
İkisi arasında kaldım
İkisi arasında kaldım
Son düzenleyen moderatör:
teşekkürlerBen Mi9 t kullanıyorum fotoğraf çekiminden çok memnunum
teşekkürlerMi9t yi tercih edin bence o daha iyi yorumlara bakılırsa
medimarktta felan hala aynı fiyatlar bir artış yokBence şuan telefon almayın.Çünkü fiyatlar zamlı şuan.Yakında tekrar eski haline döner.200 dolar altı denetim haberinden sonra tüm orta segment telefonlar bir anda zamlandı(200 dolar üstü olanlar da)
Stoklar da yok gibi bir şey bu yüzden.Belirsizlik hakim.
evet onda artış olmuş allahtan onu almak istemiyorumHepsiburada da çok sağlam fiyat artışı mevcut. Huawei nova 5t bir hafta önce 3300 TL ye buluyordum şuan 5bin TL. Bir çok model de stokta yok gözüküyor. Hepsiburada için söylüyorum tabi diğer siteleri kontrol etmedim
Kamerada kalite,hdr gibi noktalarda A71;renk doğruluğunda mi9t daha iyi.Kamera olayı beklentiye göre değişir.Ikisi arasında genele bakarsak A71 öneririm.Kamera olarak hangisi iyi ikisi arasında kaldım
fotağraf kıyaslması bulamadım ikisinin çektiği aynı fotoğrafları görsem karar vericektimKamerada kalite,hdr gibi noktalarda A71;renk doğruluğunda mi9t daha iyi.Kamera olayı beklentiye göre değişir.Ikisi arasında genele bakarsak A71 öneririm.
Dostum Dxomark diye bi site var. Çoğu telefonun kamera video ve ses kalitesine gore puanlanip listelendiği bir yer. Gir oradan bak iki telefonunda puanlamasi var aciklamasi da var. Çok daha doğru bilgi alırsın.Kamera olarak hangisi iyi ikisi arasında kaldım
Youtube a A71 vs mi9t sdn video su yaz çıkar.Shiftdelete kanalı iki cihazı kìyasladı.Ben ikisininde kamera performansìnı gördüm.Kamerada renk doğruluğu takıntın varsa mi9t,kamera da renkler umrumda değil fotoğraf çok net olsun,detayları göreyim diyorsan A71.fotağraf kıyaslması bulamadım ikisinin çektiği aynı fotoğrafları görsem karar vericektim
Çok sağol ama sitede a71 var mi 9t yokDostum Dxomark diye bi site var. Çoğu telefonun kamera video ve ses kalitesine gore puanlanip listelendiği bir yer. Gir oradan bak iki telefonunda puanlamasi var aciklamasi da var. Çok daha doğru bilgi alırsın.
Kesin mi9t kameradan ziyade baya hızlıKamera olarak hangisi iyi ikisi arasında kaldım
A71 var mi9r diye bakma k20 yada k20 pro diye bak. Hatta dxomark puanı 102 ydi diye hatırlıyorum. K20 ile pro modeli arasinda sadece işlemci ve ram farklı kamera ve lensleri aynı. Onudan aldıgin puanlama k20 icinde geçerli olur.Çok sağol ama sitede a71 var mi 9t yok
arada 18 puan fark var cidden bu kadar fark edermiA71 var mi9r diye bakma k20 yada k20 pro diye bak. Hatta dxomark puanı 102 ydi diye hatırlıyorum. K20 ile pro modeli arasinda sadece işlemci ve ram farklı kamera ve lensleri aynı. Onudan aldıgin puanlama k20 icinde geçerli olur.
kesinlikle mi9tKamera olarak hangisi iyi ikisi arasında kaldım
konu açma linkine yolluyor ?
hangi telefonu kullanıyorsunkesinlikle mi9t
Kamera olarak hangisi iyi ikisi arasında kaldım
xioami kullanıyorum çok memnınımkonu açma linkine yolluyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi telefonu kullanıyorsun
bu arada en çok bozulan telefonlar grafiğindede samsung zirvede bakmanı öneririmkonu açma linkine yolluyor ?
o puan farkini3 neden verdikleri için eder. A71 in gece çekimi k20 den daha, k20 daha canlı ve dogal renk veriyo sen cok dikkate almasan bile onlar için baya önemli bir detay. Orada puanladiklari spesifik konularda var onlarada bak istersen.arada 18 puan fark var cidden bu kadar fark edermi
Teşekkürlero puan farkini3 neden verdikleri için eder. A71 in gece çekimi k20 den daha, k20 daha canlı ve dogal renk veriyo sen cok dikkate almasan bile onlar için baya önemli bir detay. Orada puanladiklari spesifik konularda var onlarada bak istersen.
mi 9t kağıt üzerinde daha iyifotağraf kıyaslması bulamadım ikisinin çektiği aynı fotoğrafları görsem karar vericektim
hangi telefon kullanıyorsunuzmi 9t kağıt üzerinde daha iyi
mi 9t kadar harika telefon görmedim en azından 3500 tl altında
evet fiyatlar arttı malesefKamera konusunda Mi9T önde A71'e göre. Ama şu an almayın. Mi9T 2500 tl fiyata düşmüştü. Şimdi tekrar 2900-3000 seviyelerine çıkmış. Yani bu fiyatı hak eden bir telefon ama 1 ay önce 2500 tl idi gereksiz 400 tl vermeyin.
yanlış yazmışımkonu açma linkine yolluyor ?