NİXARİAN60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Arkadaşlar bilgisayara Harddisk Takılı Ama Çalışmıyor Neden Çalışmıyor Acaba?Yoksa çöktü mü?
Nasıl Yabi onu bide kurmak mi gerekiyor?Windows kurulmamış olabilir mi?
FreeDOS geldiyse bilgisayar evet. Kurmak gayet basit. Buradan izleyip USB hazırlayın ve kolayca kurun.Nasıl Yabi onu bide kurmak mi gerekiyor?
Hocam benim bilgisayar kurulu zaten.Bu Harddiski sokunce tekrar takmak için kurmak gerekiyor mu?Format atıldıktan sonra takarsak eğer yeniden kurmak gerekiyor mu?FreeDOS geldiyse bilgisayar evet. Kurmak gayet basit. Buradan izleyip USB hazırlayın ve kolayca kurun.
Hayır zaten kuruluysa kurmanıza gerek yok. Bağlantıları doğru yaptığınızdan emin olun.Hocam benim bilgisayar kurulu zaten.Bu Harddiski sokunce tekrar takmak için kurmak gerekiyor mu?Format atıldıktan sonra takarsak eğer yeniden kurmak gerekiyor mu?
Hayır zaten kuruluysa kurmanıza gerek yok. Bağlantıları doğru yaptığınızdan emin olun.Hocam benim bilgisayar kurulu zaten.Bu Harddiski sokunce tekrar takmak için kurmak gerekiyor mu?Format atıldıktan sonra takarsak eğer yeniden kurmak gerekiyor mu?
Hocam ama benim bilgisayarda 2 tane Harddisk var bir ara ikisinde aynı anda çalışıyordu sonra bir arkadaş kasayı açtı flan sonra teki çalışıyor yani bir PC de 2 tane Harddisk çalışması için tekrar ayar yapmak gerekiyor mu?Hayır zaten kuruluysa kurmanıza gerek yok. Bağlantıları doğru yaptığınızdan emin olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır zaten kuruluysa kurmanıza gerek yok. Bağlantıları doğru yaptığınızdan emin olun.