- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 16,931
5 saatde bittiMalwarebytes daha hızlı. Eğer hızlıca tarama yapmak istiyorsan önce onu kur. Kaspersky'ın tam taraması 1 saat sürüyor.
5 saatde bittiMalwarebytes daha hızlı. Eğer hızlıca tarama yapmak istiyorsan önce onu kur. Kaspersky'ın tam taraması 1 saat sürüyor.
İstediğiniz sonucu elde ettiniz mi? Ben de bir taratmak istiyorum da.5 saatde bitti![]()
hiç birşey bulmadı zaten sadece şüpem vardı yavaşlık falan yok bence taratİstediğiniz sonucu elde ettiniz mi? Ben de bir taratmak istiyorum da.
çok açıklayıcı olduComodo öneriyorum nedeni ise güzel.
ya virüs var sanıp hızlı yazdım iştekaspersky iyidir
ve
idirmelmiyim
https://forum.shiftdelete.net/forumlar/guvenlik.44/post-thread
ne ya![]()
O telaşı hissettim bir an klasörleri açıp silesim geldi bir şeyleri.ya virüs var sanıp hızlı yazdım işte![]()
Comodo bir Amerikan şirketi olmasına rağmen sahibi bir Türk'tür. Bildiğim kadarıyla Amerika'da en iyi güvenlik firması olarak seçilmişti bir ara...Comodo iyidir.
Eee sizde yapmışsınız ??Teknopat'ta
Ne yapmışım ben, söyler misin, ağa kızı?Eee sizde yapmışsınız ??
Ağa kızı mı olduk şimdi ? technopat değil miydi o yaaNe yapmışım ben, söyler misin, ağa kızı?
Hata ararsak kimde yok ki zaten. Bu konuyu hıc açmasaydik iyiydi. Allahtan burası technopat fln değil yoksa cümleten banlanmistik????Ha bu arada, aynı hatayı sen de yapmışsın iyi mi?!
indirme çok sorun yarattı sistemim çok iyi olmasına rağmen 2 gün PC yi düzeltmeye calistimBilgisayarımı tamamen taratmak istiyorum sizce kaspersky indirmelimiyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
güvenlimidir yani ?
keşke indirmeden önce deseydin zaten indirdim tarattım hemen sildimIndirme
indirme çok sorun yarattı sistemim çok iyi olmasına rağmen 2 gün PC yi düzeltmeye calistim
biliyorumda abi pc ye virüs girdi sandım hızlıca yazdımComodo bir Amerikan şirketi olmasına rağmen sahibi bir Türk'tür. Bildiğim kadarıyla Amerika'da en iyi güvenlik firması olarak seçilmişti bir ara...
@?????? Ben de bizim @Toprak_Kokusu'na katılıyorum. Teknopat'ta böyle bir başlık atsaydın seni anında atta'ya göndermişlerdi.Soru içeren kelimelerde soru ekini mutlaka ayrı yazmalısın. "İndirmeli miyim?" gibi...
En iyisini yaptın cunki ilerde sorun yasatiyodukeşke indirmeden önce deseydin zaten indirdim tarattım hemen sildim
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorumda abi pc ye virüs girdi sandım hızlıca yazdım![]()
kasma donma gibimi sorunlarEn iyisini yaptın cunki ilerde sorun yasatiyodu
kurdum sildim hemen zaten pc yi kastırıyo çoğu birtek windows defender varantivirüs kurma bence
Benim windows 7'li bilgisayarımda 6 senedir antivirüs yok, Güvenlik duvarı kapalı. Ama 1 kere virüs kapmadı. Virüs kaparsa da format atmak 30 dakika zaten.kurdum sildim hemen zaten pc yi kastırıyo çoğu birtek windows defender var
Ağa kızı mı olduk şimdi ? technopat değil miydi o yaa
Tamam bu tavsiyeyi asla göz ardı etmeyeceğim. ?? Teşekkür ederim ?E kıymetini bil, ağa kızı olmak öyle kolay mı?!
Ben o ismi bilerek öyle yazıyorum, onlar isimlerini İngilizce olarak yazmışlar, ben Türkleştirdim!
Gramer hatası değil o.
Sana bir tavsiye, özel isimlerin baş harflerini daima büyük harfle yazmalısın.
Önemsiz deme, önemlidir aslında. "Dil"imiz tıpkı anamızın sütü gibidir. Doğru, dürüst ve erdemli kişilere "Anasından temiz süt emmiş" derler. Eğer dilimizi doğru kullanırsak bu bizim kişiliğimize de olumlu etki yapar.
Çok doğru yazmışsınız.E kıymetini bil, ağa kızı olmak öyle kolay mı?!
Ben o ismi bilerek öyle yazıyorum, onlar isimlerini İngilizce olarak yazmışlar, ben Türkleştirdim!
Gramer hatası değil o.
Sana bir tavsiye, özel isimlerin baş harflerini daima büyük harfle yazmalısın.
Önemsiz deme, önemlidir aslında. "Dil"imiz tıpkı anamızın sütü gibidir. Doğru, dürüst ve erdemli kişilere "Anasından temiz süt emmiş" derler. Eğer dilimizi doğru kullanırsak bu bizim kişiliğimize de olumlu etki yapar.
Bu alıntı yaptığım arkadaşımız çok haklı bir ban yemiş, umarım bu siteye bir daha ebediyen gelemez.VİRÜS BULAŞSIN BİR ŞEY OLMAZ.