Ensar.o
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Arkadaşlar klavyem farem biostayken çalışıyor fakat bilgisayarda çalışmıyor lütfen cevap verin
Mouse ile deneyebilirsin > Ekran KlavyesiKlavye ve farem çalışamadığından birşey yapamıyorum nolur bir yolu olsun
Mouse ile deneyebilirsin > Ekran Klavyesi
Mouseumda çalışmıyor ana ekranda fakat bios da falan çalışıyorMouse ile deneyebilirsin > Ekran Klavyesi
Driverler güncel mi?Mouseumda çalışmıyor ana ekranda fakat bios da falan çalışıyor
EvetDriverler güncel mi?
O dediginiz yer benim biosumda yokbiosta usb suport açık mı ?
Tam anlamadımbios gir aç başka porta tak
Klavye ve mouseumu kullanamıyorum masaüstüne gelince klavyeden bir tuşa basıyorum ışığı yanıp sönüyorAygıt yöneticisinden , Sürücüyü güncelleştir denermisin?
en son ne yaptıktan sonra olduysa düzelt onu farklı klavye filan varsaKlavye ve mouseumu kullanamıyorum masaüstüne gelince klavyeden bir tuşa basıyorum ışığı yanıp sönüyor
Onu suanki klavyemde biosta yapmıştımen son ne yaptıktan sonra olduysa düzelt onu farklı klavye filan varsa
Çok sağol çaban içinBilemiyorum belki Anakartta sıkıntı vardırEkli dosyayı görüntüle 97236
Bios için gerekli bilgiyi de söyledim legacy felan kurcala , güncelle olur olmaz diyemem. İyi forumlar dilerim.Onu suanki klavyemde biosta yapmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağol çaban için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar biosta yapabilirmiyim