Sistemin açabilecekleri

Zalkren

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Selam dostlar forumda benzer bi başlık gördüm ve bende sistemim açabileceği oyunları öğrenmek istedim
Sistemim şu şekilde:
E8500 işlemci
Gt740 2gb 128 bit GDR5
6 GB DRR3 RAM 1333MHZ
Özellikle oynamak istediğim oyunlar:
Far Cry Primal, GTA5 (biliyorum eskidi artık ama hiç oynamadım:/ ) Skyrim, Dying Light
Teşekkürler!

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Açar açmasına da ne kadar verimli olur bilemem.

Zalkren

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Açar açmasına da ne kadar verimli olur bilemem.
Düşük veya orta grafiklerle oynayabilir miyim sence?
Veya bu sisteme gidecek güzel oyun tavsiyesi varsa hayır demem :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada can you run it tarzı sitelerin verdiği sonuçlar sizin gibi tecrübeli insanların sonucuyla aynı değil

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,365
şunu açık net olarak belirteyim
oyunu yapanlar alt,üst limiti yazarlar,kişi sanırki bunlarsız olmaz,oyun çalışmaz.
benim emektar makinede ne oyunlar oynadım,minimum yazanın altında.
en güzeli oyunun demosunu indir oyunu dene,kaldırıyorsa oyna.her yazılana kulak versek,her denilene inanırsak,başımızda saç kçmzda dn kalmazdı.
oyundan amaç sistem satmaktır,oyun yapan şirketlerde devamlı sistem yükseltirler.
tazıya tut,tavşana kaç misali

Zalkren

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Gta 4 , Crysis , Assasins Creed olabilir.
Saydigim oyunları oynamayı cidden çok istiyorum gta 5 olmasa da olur ama diğerleri için 1 los pallos dükkanımi verebilirim
şunu açık net olarak belirteyim
oyunu yapanlar alt,üst limiti yazarlar,kişi sanırki bunlarsız olmaz,oyun çalışmaz.
benim emektar makinede ne oyunlar oynadım,minimum yazanın altında.
en güzeli oyunun demosunu indir oyunu dene,kaldırıyorsa oyna.her yazılana kulak versek,her denilene inanırsak,başımızda saç kçmzda dn kalmazdı.
oyundan amaç sistem satmaktır,oyun yapan şirketlerde devamlı sistem yükseltirler.
tazıya tut,tavşana kaç misali
Heh onu diyorum işte minimum sistem gereksinimi yazıyorlar, yetmezse bile bazı sistemler oynatıyor. benim sistemim de bu saydığım oyunları oynatabilir mi merak ediyorum. Yoksa açayım can you run it uygulamasını bakayım kapatayım yani zor değil

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,365
Saydigim oyunları oynamayı cidden çok istiyorum gta 5 olmasa da olur ama diğerleri için 1 los pallos dükkanımi verebilirim
Heh onu diyorum işte minimum sistem gereksinimi yazıyorlar, yetmezse bile bazı sistemler oynatıyor. benim sistemim de bu saydığım oyunları oynatabilir mi merak ediyorum. Yoksa açayım can you run it uygulamasını bakayım kapatayım yani zor değil
denemekten zararın olmaz,baktın olmadı silersin,ha oyun baktın çalışıyor,ama grafiklerde sıkıntı var ,grafik düşürürsün,kafan sardıysa devam,sarmadıysa arşiv edersin,ama sende 6 gb ram var,grafik kartın önemli,bütün hikaye o angut kartta bitiyor.
sen gene dene

Zalkren

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Ekran kartıma güveniyorum ya
Bi o kadar da işlemcime güvenmiyorum ??