Sizce hangisi?

uber45839

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhabalar oyun ve normalde bana sorun çıkartmayacak ve uzun süreli kullanım sağlayabileceğim bir bilgisayar arıyorum sizce hangisi bu kriterlere uygun mu bir de şu var bilgisayar fiyatları inanılmaz bir artış halinde olduğu için bütçem Kısıtlı yardımlarınızı bekliyorum

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Merhabalar oyun ve normalde bana sorun çıkartmayacak ve uzun süreli kullanım sağlayabileceğim bir bilgisayar arıyorum sizce hangisi bu kriterlere uygun mu bir de şu var bilgisayar fiyatları inanılmaz bir artış halinde olduğu için bütçem Kısıtlı yardımlarınızı bekliyorum

Bütçeniz ne kadar birde laptop olması zorunlu mu?

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Lenovo saglam bilgisayardır şu anda gösterdigin bilgisayar özellikleri için demiyorum genel olak.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Maksimum 3500 3600
Mesaj otomatik birleştirildi:

Unutmuşum yazmayı laptop olması lazım çünkü il dışında okuyorum götürmem gerekecek
Bu bütçede 2.el öneririm zira 2.eller daha güçlü bu bütçede.

Phoneix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
lenovo al 6-7 sene rahat kullanırsın
eğer bilgisayara kaldırmayan program yüklemezsen

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim onun dışında Casper almayın da ne alırsanız alın.

uber45839

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
lenovo al 6-7 sene rahat kullanırsın
eğer bilgisayara kaldırmayan program yüklemezsen

Bilgisayarin kaldırmadigi programı nasıl anlayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim onun dışında Casper almayın da ne alırsanız alın.
Şöyle soyliyim maksimum 3700 olur bütçe ve önceliğim günlük kullanım ama hızlı bir bilgisayar istiyorum yani kasma donma olmasın uzun süreli kullanabileceğim bir bilgisayar olsun ve oyunları da oynatabilirse güzel olur en azından düşük ayarlarda da oynatsa olur

uber45839

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Basit bir işlemle tabiki örnek olarak bilgisayarınız 4 gb ram destekliyor , program ise en az 8 gb istiyor. Onun dışında ekran kartı , işlemci , Bit sayısı faktörü çok önemli
Anladım teşekkür ederim cihaz öneriniz var mı ve 2.el için hangi sayfa veya uygulamayı önerirsiniz nelere dikkat etmem lazım 2.el alırken hiç bilmiyorum ve pişman olmaktan korkuyorum açıkçası yani nasıl kullanıldığı önemli

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Anladım teşekkür ederim cihaz öneriniz var mı ve 2.el için hangi sayfa veya uygulamayı önerirsiniz nelere dikkat etmem lazım 2.el alırken hiç bilmiyorum ve pişman olmaktan korkuyorum açıkçası yani nasıl kullanıldığı önemli
Öncelikle 2.el bilgisayar önermiyoruz onun dışında bilgisayarı almadan bilgisayarcıya götürmenizi tavsiye ederim. Cihaz olarak KASA öneriyorum toplama olarak. 1050 veya 1050ti ekran kartlı bir sistem işinizi görecektir.

uber45839

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Teşekkürler

Öncelikle 2.el bilgisayar önermiyoruz onun dışında bilgisayarı almadan bilgisayarcıya götürmenizi tavsiye ederim. Cihaz olarak KASA öneriyorum toplama olarak. 1050 veya 1050ti ekran kartlı bir sistem işinizi görecektir.