P Smart 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhsinz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muhsinz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
P Smart 2019 1850 TL fiyatıyla Mate 20 lite(2450TL) a ciddi alternatifmidir? 600 TL fark 1 GB RAM e değer mi? Bi de type C var. Ama P smart ta da hızlı şarj var. Android 9, emui 9...

Emre ÇAMLI

Asistan
Reaksiyon puanı
335
P smartın kamera performansı memnun etmez. Mate 20 lite p smarttan cok daha iyi bir telefon .Fakat Xiaomi mi A2 veya gm9 pro almanızı öneririm

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Bence fiyatına değmez

engineer35

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Xiaomi Mi 8 Lite modeli 1620 TL ye çok iyi bir seçim olur.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
mate 20 lite alabiliyorsan meizu16 yada poco al.
Performans senin için önemli ise poco.
Tasarım, arayüz, kamera, garanti, ekran önemli ise ve performansıda çok iyi diyebileceğimiz meizu 16 al.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
P Smart 2019 1850 TL fiyatıyla Mate 20 lite(2450TL) a ciddi alternatifmidir? 600 TL fark 1 GB RAM e değer mi? Bi de type C var. Ama P smart ta da hızlı şarj var. Android 9, emui 9...
İlk olarak 1gb fark için 600₺ vermek çok mantıklı olmayabilir.
O ikisi yerine daha iyi alternatiflere göz atabilirsin.

muhsinz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Dediklerinize katılıyorum. Fakat 1800 TL civarı Xiaomi ye mesafeli, TR garantili ve yeni (tasarımı, android ve arayüz sürümü) ve uzun pil ömürlü telefon arayanlara gerçek bir alternatif bence. Birkaç incelemesine baktım. Pubg de yüksek+HD de sorunsuz oynatıyor. Bence tutulacak bu telefon. Hakediyor da.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Dediklerinize katılıyorum. Fakat 1800 TL civarı Xiaomi ye mesafeli, TR garantili ve yeni (tasarımı, android ve arayüz sürümü) ve uzun pil ömürlü telefon arayanlara gerçek bir alternatif bence. Birkaç incelemesine baktım. Pubg de yüksek+HD de sorunsuz oynatıyor. Bence tutulacak bu telefon. Hakediyor da.

Tabi ki güzel model psmart 2019 ki tutucağı aşikar aranan kan adeta ama sen biliyon bizi :D hazır 2400 veriyorken sd710, ois'li amiral seviye kamera, samsung süper amoled çentiksiz ekran (mi8'e bin basar bu ekran hemde amiral olan mi8 onda amoled var, meizu 16'da s amoled). metal kasa tasarım bayağı sağlam kvk garantide var. Sd710 gpu olarak sd820 ayarında ve cpu olarak sd835 ile yarışıyor.
Psmart 2019 uzun süre verimli olmaz çünkü işlemci orta seviye sd636 bile değil ve 3gb ram var bu cihaz biraz kullanılıp zamanla belleği işgal eden uygulamalar dolunca performans düşüşü, ısınma, takılma birbirini devirdaim edecektir. Sen kendin inanıyormusun o cihaz sorunsuz pubg en üst ayarlarda stabil oynatacak ve bunca insan ( ki işi bilen burdaki insanlar) saf gidip en üst seviye cihazları oyun için almaya çalışacak. ;)

muhsinz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Şu anki telefonum Samsung J7 2016. Yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum. 2 GB ram li. Android 8.1 ve experience 9.5 le çok stabil. Şundan diyorum. Ram değeri, telefon gerekli güncellemeleri aldığında ikinci planda kalıyor bence. P Smart 2019 kutudan Android 9.0 ve emui nin son sürümü ile çıkıyor. Tahminim 3 yıl güncellemeleri alır. Ayrıca kirin 710 un sd 660 a yakın performans verdiğini biliyordum.
Ben de içten içe bir p smart hayranlığı mı oluşuyor ne? ???

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Geçenlerde baktım özelliklerine ama pek tercih etmeyeceğim bir telefon. Zaten huawei'nin orta düzey telefonlar her zaman dediğim gibi pek kaliteli değil ileri zamanlarda işlemcisinden dolayı ilerde sorunlar (aksama kasılma donma yavaşlama kapanma vs ) yaşanabilir bence risk almayın derim.

Mustafa_elms

Asistan
Reaksiyon puanı
42
P smartın kamera performansı memnun etmez. Mate 20 lite p smarttan cok daha iyi bir telefon .Fakat Xiaomi mi A2 veya gm9 pro almanızı öneririm
Aynen GM 9 pro çok daha mantıklı hem dxomark dan 90 puan almış bir telefon kamerası çok iyi

Reaksiyon puanı
6,371
P samrt 2019 şu an 1600 tl. Gayette verilir. GM 9 pro ya da bakabilirsiniz. Ya da 300 tl daha koyun M30s alın.

Son düzenleme:

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
ben P Smart 2019 aldığımda fiyat 1900 Tl'ydi ve ucuza aldım diye seviniyordum. Bir buçuk yıl olacak neredeyse. Fiyat 1500 civarına indi. Hala alınabilir bir cihaz. Hala işimi görüyor :)

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
PSmart 2019 kullanıyorum. Standart bir kullanıcının işini fazlasıyla görür. Normalde tavsiye etmem ancak fiyatı o civarlara indiyse alınabilecek bir cihaz olduğu kesin.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
P Smart 2019 alma EMUI 10'dan sonra öldü. Chrome'da, Whatsapp her yerde donuyor, menü yavaşladı. Adeta öldü telefon.

Reaksiyon puanı
10,315
Şu anki telefonum Samsung J7 2016. Yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum. 2 GB ram li. Android 8.1 ve experience 9.5 le çok stabil. Şundan diyorum. Ram değeri, telefon gerekli güncellemeleri aldığında ikinci planda kalıyor bence. P Smart 2019 kutudan Android 9.0 ve emui nin son sürümü ile çıkıyor. Tahminim 3 yıl güncellemeleri alır. Ayrıca kirin 710 un sd 660 a yakın performans verdiğini biliyordum.
Ben de içten içe bir p smart hayranlığı mı oluşuyor ne? ???
Bu mesaj arkadaşımızın bu sitede attığı son mesajmış. Tarihi 31 Ocak 2019
Yani tam bir yıl üç ay beş gün olmuş!

Bunca zaman geçen bir konuyu hortlatan arkadaşımız bunu nerden bulup çıkardın, helal olsun valla! :D

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
P Smart 2019 alma EMUI 10'dan sonra öldü. Chrome'da, Whatsapp her yerde donuyor, menü yavaşladı. Adeta öldü telefon.

Dostum şu anda aktif olarak altı farklı whatsapp gurubundayım günde yüzlerce mesaj geliyor. İnan takılmıyor. Chrome için iki üç günde bir önbelleği temizliyorum, arka planda yirmibeş civarında sekme varmış az önce farkettim hala takılma yok. Emui güncellemesinden sonra ekran görüntü kalitesi arttı ve evet menüde hızlıca hareket edince takılıyor gibi oldu ama animasyon ölçeklerin kapattım o da sorunsuz çalışıyor. Evet ilk aldığımda pubg orta ayarlarda kasmadan oynayabiliyordum şimdi düşük ayarlarda oynuyorum:)
ve inan bana cidden hor kullanıyorum telefonu. Kırk civarı uygulama 10 tane oyun var. 64 gb hafızanın 52 gb dolu:) Çift hattı aynı anda kullanıyorum. Hem Gt2 saatim hem de Freebuds 3 kulaklığım bağlı. Bu telefon daha ne yapsın :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mesaj arkadaşımızın bu sitede attığı son mesajmış. Tarihi 31 Ocak 2019
Yani tam bir yıl üç ay beş gün olmuş!

Bunca zaman geçen bir konuyu hortlatan arkadaşımız bunu nerden bulup çıkardın, helal olsun valla! :D

Kim neden nasıl hortlattı bilmiyorum ama zamanında telefon konusunda doğru bir seçim yaptığımı bana şimdi hatırlattı. Bir nevi ego tatmini gibi oldu ama olsun. :)

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Dostum şu anda aktif olarak altı farklı whatsapp gurubundayım günde yüzlerce mesaj geliyor. İnan takılmıyor. Chrome için iki üç günde bir önbelleği temizliyorum, arka planda yirmibeş civarında sekme varmış az önce farkettim hala takılma yok. Emui güncellemesinden sonra ekran görüntü kalitesi arttı ve evet menüde hızlıca hareket edince takılıyor gibi oldu ama animasyon ölçeklerin kapattım o da sorunsuz çalışıyor. Evet ilk aldığımda pubg orta ayarlarda kasmadan oynayabiliyordum şimdi düşük ayarlarda oynuyorum:)
ve inan bana cidden hor kullanıyorum telefonu. Kırk civarı uygulama 10 tane oyun var. 64 gb hafızanın 52 gb dolu:) Çift hattı aynı anda kullanıyorum. Hem Gt2 saatim hem de Freebuds 3 kulaklığım bağlı. Bu telefon daha ne yapsın :))
Kaç kere hard reset attım. Fabrika verilerine sıfırladım. Eski sürüme döndüm yine aynı yine aynı... Nasıl oluyor bu, anlamış değilim. Yakında zaten elimde parçalanacak. Telefonda oyun yok. Bir kaç uygulama, hafızanın %30 dolu ama acayip yavaş. Nefret ediyorum.

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Kaç kere hard reset attım. Fabrika verilerine sıfırladım. Eski sürüme döndüm yine aynı yine aynı... Nasıl oluyor bu, anlamış değilim. Yakında zaten elimde parçalanacak. Telefonda oyun yok. Bir kaç uygulama, hafızanın %30 dolu ama acayip yavaş. Nefret ediyorum.

Dostum inan bana bahsettiğin yavaşlıkları yaşamıyorum. Cihazında ısınma sorunu batarya sorunu vs. olabilir belki. Animasyon ölçeklerini kapat. nasıl kapatacağını bilmiyorsan tarif edebilirim. Eğer garantisi bitmediyse servisine gönder bence. Çünkü sadece ben değil bir kaç arkadaşım daha kullanıyor bu cihazı. Hiçbirinin şikayeti yok. Bazıları bataryayı düzgün kullanmamış. şarjı az gidiyormuş o kadar.

Reaksiyon puanı
10,315
Şimdi sen yakın zamanda bir arkadaş ya da yakınında son model bir amiral gemi telefonu görmüşsündür, 120 hz hızında çalışan, yağ gibi uçup giden bir cihaz... Sonra elindeki bin küsur liralık garibana dönüp hıncını çıkarıyon, oldu mu be ya... :D ?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Dostum inan bana bahsettiğin yavaşlıkları yaşamıyorum. Cihazında ısınma sorunu batarya sorunu vs. olabilir belki. Animasyon ölçeklerini kapat. nasıl kapatacağını bilmiyorsan tarif edebilirim. Eğer garantisi bitmediyse servisine gönder bence. Çünkü sadece ben değil bir kaç arkadaşım daha kullanıyor bu cihazı. Hiçbirinin şikayeti yok. Bazıları bataryayı düzgün kullanmamış. şarjı az gidiyormuş o kadar.
Valla yoruyorum ama sen tarif et abim gelince baksın telefon onda. Ben de bizzat defalarca kullandım çekilmiyor telefon. Isınma ve batarya sorunu yok.
Şimdi sen yakın zamanda bir arkadaş ya da yakınında son model bir amiral gemi telefonu görmüşsündür, 120 hz hızında çalışan, yağ gibi uçup giden bir cihaz... Sonra elindeki bin küsur liralık garibana dönüp hıncını çıkarıyon, oldu mu be ya... :D ?
Yok valla hocam ya. Elime alsam amiral gemisi bir şeyler bırakmayacağım zaten. :)

Reaksiyon puanı
10,315
Yok valla hocam ya. Elime alsam amiral gemisi bir şeyler bırakmayacağım zaten. :)

Valla ilk Nokia telefonum hariç bugüne kadar hep Samsung kullandım, hiç şikayetim olmadı. Elimdeki telefonum bile tam beş yıllık. Şu Çinli markalara pek güvenemedim nedense.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Valla ilk Nokia telefonum hariç bugüne kadar hep Samsung kullandım, hiç şikayetim olmadı. Elimdeki telefonum bile tam beş yıllık. Şu Çinli markalara pek güvenemedim nedense.
Bende de P Smart 2018 var. Hiç bir sorun yok ama abiminki rahmetli. İkimizin de telefondan beklentileri benzer. Bu dediğim sıkıntılar olmasın. Optimizasyon iyi olsun. Kamera arka iyi olsun, gerekirse ön olmasın bile. Oyun performansına falan gerek yok. Bir de depolama ve pil çok vasat olmasın. Bir de ikimizde su sporlarına çok ilgili olduğumuz için su geçirmezlik olsa tadından yenmez ama telefonların su geçirmezliğinin pek iyi olmadığı söylendi. Şu an en mantıklı seçenek ikimizde SE 2 alacağız ya da birimiz SE 2 birimiz 6 Plus + batarya.

Reaksiyon puanı
10,315
Bende de P Smart 2018 var. Hiç bir sorun yok ama abiminki rahmetli. İkimizin de telefondan beklentileri benzer. Bu dediğim sıkıntılar olmasın. Optimizasyon iyi olsun. Kamera arka iyi olsun, gerekirse ön olmasın bile. Oyun performansına falan gerek yok. Bir de depolama ve pil çok vasat olmasın. Bir de ikimizde su sporlarına çok ilgili olduğumuz için su geçirmezlik olsa tadından yenmez ama telefonların su geçirmezliğinin pek iyi olmadığı söylendi. Şu an en mantıklı seçenek ikimizde SE 2 alacağız ya da birimiz SE 2 birimiz 6 Plus + batarya.
İyi de bu bahsettiklerinde batarya hiç de iyi değil. Belki stabil olabilirler ama hem batarya hem depolama yönünden istediğin seviyede olacaklarını pek zannetmem. Onlara vereceğin parayla çok daha iyi şartlarda android bir cihaz alabilmen mümkün diye düşünüyorum.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
İyi de bu bahsettiklerinde batarya hiç de iyi değil. Belki stabil olabilirler ama hem batarya hem depolama yönünden istediğin seviyede olacaklarını pek zannetmem. Onlara vereceğin parayla çok daha iyi şartlarda android bir cihaz alabilmen mümkün diye düşünüyorum.
Valla hocam telefondan çok beklentim yok ve yazmayı unutmuşum küçük telefon istiyorum. Batarya da öyle günlerce gitmesine gerek yok. 12 saat çıkarsın yeter. Android son derece soğudum. Bir de bu SE 2 tasarımı eski diye çok eleştirildi falan ama hem beğeniyorum hem de tasarım falan hikaye bana rahat, hızlı bir kullanım sağlasın yeter. Depolama dediğim de işte bu klasik uygulamalar (Whatsapp, instagram vb.) için yetmesi kafidir.

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Gayet şık bir telefon kullanılabilir amiral gemileri kadar yüksek performans eklemeyin.

Reaksiyon puanı
197
Lütfen bakın rica ediyorum şu xiaomi markasını önermeyin almıyorum arkadaş almıcam ya HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM KARARIMI VERDİM huawie p smart 2019 alcam Allah razı olsun iyi forumlar .

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Lütfen bakın rica ediyorum şu xiaomi markasını önermeyin almıyorum arkadaş almıcam ya HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM KARARIMI VERDİM huawie p smart 2019 alcam Allah razı olsun iyi forumlar .
Senin yerinde olsam P smart 2019 almak gibi bir hata yapmazdım.Cihazı İstinye Park ta inceledim.Cihaz kasıyor.Arayüz akıcı çalışmıyor.Eğer Huawei alacaksan ya Nova5t al yada P40 lite al.P smart 2019 u almanı tavsiye etmem.Huawei orta seviye de 2 yıldır Başarılı değil.İyi düşün derim.