Latiroz Kaipa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 631
Arkadaşlar lehim makinasına elimizi değdirirsek ne olur
Deneyerek öğrenmek çok güzel bir şey bence dene ve öğrenArkadaşlar lehim makinasına elimizi değdirirsek ne olur
Lehime göre değişiyor o Mod'um ;Yaklaşık 300-350 santigrat derece sıcaklık oluyor.
Sakın suya tutma mahvedersin onun yerine pastaya bastırmanı öneriyorum veya kapat beklet !Suya tutarsak ne olur
Bence tecrübe etmiştimDeneyerek öğrenmek çok güzel bir şey bence dene ve öğren![]()
Suya tutarsan 5 6 saat içinde elinin yanması geçer ama çok kötü iz kalır çünkü çocukken teyzem uçak makinistiydi ve ben yanlışıkla lehime demiştim ve 1 hafta boyunca parmağım kömür gibi görünüyorduSuya tutarsak ne olur
Yaklaşık dedim zaten, ayarsız havyalarda tahminimce bu kadar olur.Lehime göre değişiyor o Mod'um ;
200-250-400 'de oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sakın suya tutma mahvedersin onun yerine pastaya bastırmanı öneriyorum veya kapat beklet !
Evet katılıyorum.Yaklaşık dedim zaten, ayarsız havyalarda tahminimce bu kadar olur.
Çok kötü oluyor dikkat etArkadaşlar lehim makinasına elimizi değdirirsek ne olur
Kaç kez elimi yaktım. Çok kötü değilde...Çok kötü oluyor dikkat et
Gene de tecrübe edilmesi gereken bir olay dimiKaç kez elimi yaktım. Çok kötü değilde...
Arkadaşlar lehim makinasına elimizi değdirirsek ne olur
Lisede sınıftan biri derste elini yakmıştı çok kötüydü benceKaç kez elimi yaktım. Çok kötü değilde...
Arkadaşımızı alkışlıyoruz Bravo ! ?Denedim bir şey olmuyor sadece elektirik çarpıyor.
Sağol sayende denemeden öğrenmiş olduk adamsın.Denedim bir şey olmuyor sadece elektirik çarpıyor.
Denedim bir şey olmuyor sadece elektirik çarpıyor.
Elektrik kaçağı var kardeşim.Denedim bir şey olmuyor sadece elektirik çarpıyor.
Sende çocuğu öldürme derdindesin bak yapıyor valla sonra vicdan azabı çekersin benden söylemesiElektrik kaçağı var kardeşim.
Havyaya gelen Kabloların üstünü aç teller görünür şekilde Kabloyu prize bağla hem Havyanın ucundan tut, hemde kablo tellerinde tut.
Elektrik kaçağı sorununu halledersin.