İnternet şirketi tavsiyesi

merturkei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 4 yıl sonra bulunduğum adrese Türktelekom internet altyapısı döşüyorlar fakat hangi internet servis sağlayıcısını seçeceğim hakkında kararsız kaldım, bütün sağlayıcılara sayfalarca aynı şikayetlerle yorum yapılmış.

Sadece cep telefonlarına aylık 200 liradan fazla ücret ödüyorum ve alacağım internet 150 liralık bile olsa kâr edeceğim ?

Genel olarak, film dizi izlemek ve oyunlar için kullanacağım interneti yardımcı olabilir misiniz?

Efee Şahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar 4 yıl sonra bulunduğum adrese Türktelekom internet altyapısı döşüyorlar fakat hangi internet servis sağlayıcısını seçeceğim hakkında kararsız kaldım, bütün sağlayıcılara sayfalarca aynı şikayetlerle yorum yapılmış.

Sadece cep telefonlarına aylık 200 liradan fazla ücret ödüyorum ve alacağım internet 150 liralık bile olsa kâr edeceğim ?

Genel olarak, film dizi izlemek ve oyunlar için kullanacağım interneti yardımcı olabilir misiniz?
turkcell superbox alabilirsin veya turkcell in fiber internet paketlerinden birini seçebilirsin ama biraz da mahhalleye kalmış alt yapı ya kalmış

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Süperonline'nın fiber alt yapısı varsa seni üzmez müşteri hizmetleri teknik servisi çok iyi sürekli sorunda yaşamazsın nette kopma gibi..

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339

Hiç biri iyi değil. Bende Türkcell vardı. kapattım. Şuan cep telefonu faturam 200Tl geliyor ve mecburen kullanıyorum. Sen en az kötü olan birini seçeceksin. sanırımTürkcell şuan.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Hangisi seçerseniz seçin operatör internet kısıtlama yapıyorlar.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818

Önce alt yapı işlemleri bitsin internet firmaları bir kiralama yapsınlar sisteme girsinler ondan sonra düşünün bence. Ama NetSpeed öneriyorum ben. 2 senedir kullanıyorum çok ilgili ve alakalı bir firma. Hemen arıyorlar dönüş yapıyorlar. Sakın ola hata edipte TürkNet gibi dandik firmadan internet alma. Pişman olursun.

merturkei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan kepçeler evime 30-40 metre uzağımda yolu kazıyorlar bu hafta en geç önümüzdeki hafta pazartesi başvuru yapabilirsiniz dediler, sanırım Turkcell seçeceğim gibi geliyor.
Vodafone vınn kullanmıştım internet bittiğinde haber bile vermeyip 30 liraya ek paket alıyordu sürekli, artık vodafoneye veda ettim.
Acaba NetSpeed, Türktelekom altyapısı ile çalışıyor mu?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Şuan kepçeler evime 30-40 metre uzağımda yolu kazıyorlar bu hafta en geç önümüzdeki hafta pazartesi başvuru yapabilirsiniz dediler, sanırım Turkcell seçeceğim gibi geliyor.
Vodafone vınn kullanmıştım internet bittiğinde haber bile vermeyip 30 liraya ek paket alıyordu sürekli, artık vodafoneye veda ettim.
Acaba NetSpeed, Türktelekom altyapısı ile çalışıyor mu?

NetSpeed ve diğer firmalar zaten Türk Telekom'dan kiralıyor sana hizmet veriyor aynı hepsi yani kısacası NetSpeed'e başvuru yaparsanız size bilgi verirler. Facebook sayfalarına mesaj atın zaten hemen cevap veriyorlar adresini ver ne kadar hız alabilirim de hemen hız bilgini veriyorlar alabileceğin paketleri söylüyorlar hangisi sana uyuyorsa seçersin bağlatırsın.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Çok fazla deli gibi internette gezmiyorsan , yayıncı olmak istemiyorsan her gün oyun indirmiceksen. Hiç bir internet sağlayıcı seni üzmez. KabloNet öneriyorum ben kesinlikle.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Çok fazla deli gibi internette gezmiyorsan , yayıncı olmak istemiyorsan her gün oyun indirmiceksen. Hiç bir internet sağlayıcı seni üzmez. KabloNet öneriyorum ben kesinlikle.

TürkNet üzer ama hatta kanser hastası bile eder sağlam insanı.

merturkei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, NetSpeed ile konuşacağım duruma göre Superonlineyle NetSpeed arasında karar kılacağım. Sağolun

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Yazmaya gerek duymadım senin gibi yiğit bir delikanlı gelip halledeceğini biliyordum :)

Merak ettim yaşınız kaç?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, NetSpeed ile konuşacağım duruma göre Superonlineyle NetSpeed arasında karar kılacağım. Sağolun

NetSpeed şuan benim için 1 numara. Hizmetleri çok iyi emin olabilirsin. 2 senelik aboneyim NetSpeed'e.

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181

egzozcabbar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Hocam ne kadar altyapıyla alakası olsada netspeed akşam 9 dan sonra online oyunlarda packet losslar meydana geliyor.Aniden oyunlarda pinginiz 500 e çıkıp düşüyor.Gündüzleri bir problem yok denebilir.Bu packet losslar sadece bende yok.Netspeed kullanıcılarının bulunduğu facebook grubundaki çoğu kişide akşam saatlerinde online oyunlardaki bu ani ping cıkmaları insanı verem kanser ediyor.Bunu göz önüne alarak seçim yapmanızı tavsiye ederim.Benim bulunduğum yerin altyapısıda iyi.Ama fiyat performans olarak bakarsak diğer ISS lere göre hem ucuz hem hızlı.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Hocam ne kadar altyapıyla alakası olsada netspeed akşam 9 dan sonra online oyunlarda packet losslar meydana geliyor.Aniden oyunlarda pinginiz 500 e çıkıp düşüyor.Gündüzleri bir problem yok denebilir.Bu packet losslar sadece bende yok.Netspeed kullanıcılarının bulunduğu facebook grubundaki çoğu kişide akşam saatlerinde online oyunlardaki bu ani ping cıkmaları insanı verem kanser ediyor.Bunu göz önüne alarak seçim yapmanızı tavsiye ederim.Benim bulunduğum yerin altyapısıda iyi.Ama fiyat performans olarak bakarsak diğer ISS lere göre hem ucuz hem hızlı.

Bu sorunu bir ben yaşamadım galiba. Deli gibi online oyun takılırım sabah akşam sistem açık hiç bu sorunu yaşamadım. NetSpeed 16Mbps ile.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
TürkNet

egzozcabbar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bu sorunu bir ben yaşamadım galiba. Deli gibi online oyun takılırım sabah akşam sistem açık hiç bu sorunu yaşamadım. NetSpeed 16Mbps ile.
Bina yeni, kablolar yeni altayapım da iyi ama bu sorun bende var.Altyapınız benimkinden daha iyiyse demek ki.ISS zaten altyapın iyiyse hiçbir ISS de problem yaşyacağını dusunmuyorum ama facebook grubunda çoğu kişide bu sorun var maleseef 35mbps kullanıyorum bende dediğim gibi f/p ISS si 35mbps 76 TL.Diğer ISS lerde 35mbps 100 TL nin altı değil galiba.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Bina yeni, kablolar yeni altayapım da iyi ama bu sorun bende var.Altyapınız benimkinden daha iyiyse demek ki.ISS zaten altyapın iyiyse hiçbir ISS de problem yaşyacağını dusunmuyorum ama facebook grubunda çoğu kişide bu sorun var maleseef 35mbps kullanıyorum bende dediğim gibi f/p ISS si 35mbps 76 TL.Diğer ISS lerde 35mbps 100 TL nin altı değil galiba.

Valla ben hiç sıfır bina da oturmadım 2 senedir netspeed abonesiyim 2 senede 3-4 ev değiştirdim en yenisi 4 senelikti şuan 6 senelik yerde oturuyorum internetimi nakil alamadım onunla uğraşıyorum adresimde türknet abonesi çıkıyor şaka gibi :)