mubatu123
Öğrenci
Merhabalar. Tableti çoğunlukla TV, film, dizi izlemek için kullanacağım. Aynı zamanda sosyal medyada vs. gezinirken donma olmasın istiyorum. Bütçe 800-1500 TL. Önerilerinizi bekliyorum..
800 1500 arası tabletler çok kötü sosyal medyada kesinlikle doncakMerhabalar. Tableti çoğunlukla TV, film, dizi izlemek için kullanacağım. Aynı zamanda sosyal medyada vs. gezinirken donma olmasın istiyorum. Bütçe 800-1500 TL. Önerilerinizi bekliyorum..
Yapma ya, 1600'e Samsung Galaxy Tab A var o nasıl 2/32800 1500 arası tabletler çok kötü sosyal medyada kesinlikle doncak
APK vs. kuracağım için Apple olmaz ne yazık kiTablet alacaksan kesinlikle apple başka birşeye bakmaya hiç gerek yok. 2. El olsun apple olsun. Bulursun çok rahat o paraya temiz kullanılmış. Arkadaşımda yılların tableti var. Bu apple neymiş öyle ya hiç mi dınma kasma olmaz. Ben almıştım android param olmadığı çok pişman oldum.
Oyun filan mı kuracaksın apkAPK vs. kuracağım için Apple olmaz ne yazık ki
TV uygulamasıOyun filan mı kuracaksın apk
Yok fark etmez.Sim kart takacak mısın gerekli mi?
2 GB ram sorun olur mu? Bir de işlemcisi nasıldır acaba? Bu ürüne de bakabilir misiniz: https://www.hepsiburada.com/concord...I2QPucpCl2SN8JnPDtYaFkC3WF-Zcw3kaApsmEALw_wcBSamsung Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi (2019) Bu olabilir. 6 bin mah bataryası var lenovo baktımda 4 bin mah dı. Samsung iyi olur senin için.
Sakın alma. Bilinmedik markalar. Ha teknoloji marketinden alsan neyse. Birşey oldu mu gidip kafalarına binersin. İş internetten almaya gelince, herşey uuzaaarrrrrrr2 GB ram sorun olur mu? Bir de işlemcisi nasıldır acaba? Bu ürüne de bakabilir misiniz: https://www.hepsiburada.com/concord-c-754-pie-10-1-64gb-4-5g-ips-tablet-altin-p-HBV00000SNWCR?magaza=miran pazarlama&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjwtLT1BRD9ARIsAMH3BtWVxfgoaZfbJ0kkUsNfuIQI2QPucpCl2SN8JnPDtYaFkC3WF-Zcw3kaApsmEALw_wcB
Tamamdır hocam sağ olasın. Teşekkür ettimSakın alma. Bilinmedik markalar. Ha teknoloji marketinden alsan neyse. Birşey oldu mu gidip kafalarına binersin. İş internetten almaya gelince, herşey uuzaaarrrrrrr)) samsung al geç fazla takılma. 1500 tl ye tv izleyecesin pek dert etme yani. Ama şunu bil apk dışardan yüklemek riskli. Tabletleri özellikle mahvediyor. Kontrolden çıkıyor. Ha yüklersin belki hiçbirşey olmaz.