Seni Seviyorum ( Sana İtafen Koydum )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Seni sevmek, bana hayatın ne kadar anlamlı, nefes alıp verişimin bana verilmiş kocaman bir hediye olduğunu gösterdi. Sabahları yeni güne kocaman bir gülümsemeyle başlamanın tadına vardım. Hiç bir zaman bir anlam yüklemeyi başaramadığım yıldızların hepsinin artık başka başka bir sürü anlamı var. Onlara her baktığımda; birsinde gözlerini, birisinde gülüşünü, bir diğerinde ise senin bana hediye ettiğin yaşama sevincimi görüyorum. Ve onlara her baktığımda Allah’ıma binlerce defa şükrediyorum. Beni senin gibi bir hediyeyle mükafatlandırdığı ve seni hayatıma soktuğu için... İnsanın hayatta kendini şanslı hissetmesi kadar güzel bir şey olamaz herhalde! Benim de kendimi şanslı hissetmemi sağlayan sensin. Senin sevgin... Sen doğan yeni günüme en büyük sebepsin.

Seni sevmek, sanki bütün dünyaya kafa tutmak, bütün kötü şeyleri pembe görmek... Hoş sen yanımda olduktan sonra gerekirse dünyaya da kafa tutarım. Bilirim ki sevgin, aşkın yanımda. Bilirim ki düşsem de, yenilsem de beni kaldıracak olan eller senin ellerin... korkmam bu yüzden. Çünkü sevmenin ne kadar güçlü, ne kadar yüce bir duygu olduğunu sen öğretin bana... Seninle birlikte yeniden doğdum ben, seninle emekledim, seninle yürüdüm, ilk sözcüklerimi senin yanında söyledim. ilk göz yaşlarımı senin için döktüm. Anlayacağın hayatımı seninle en baştan yaşadım, her şeyi sende temize çektim ben. Hatalarımı, günahlarımı, aşklarımı...

Tek korkum seni kaybetmek... Senin beni, sadece ikimiz için kurduğum dünyamda dünyamızda tek başıma koyup gitmen... tek korkum her yeri seninle, kokunla dolu olan bu yerde beni senden, senin o güzel gözlerinden mahrum bırakıp gitmen. Ben senin gözlerinin içinde boğulmaya razıyım. Yeter ki bana olan sevgin, aşkın eksilmesin dilinden...

Ben yazmadım ama benden sana gelsin ....

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende var birsürü bunlardan :) Hepsi yalan olsa da yazmak ve birilerinin sadece senin için böyle şeyler yazmasın güzel birşeydi zamanında :) Onlarca mektup, yüzlerce mailde yazdıklarımız işte :) Neyse bana gelmeyen birşeye fala yorum yapmayam HaKan abimiz döver bizi sonra :)

Not: kendim için söylüyorum yanlış anlaşılmasın :D bizimkiler yalan oldu yani o anlamda :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
çok güzelmiş valla

kopyaladım sevgülümeee yolladım tabi anlayana....

ds_paw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorum yapmayacağım sebebi de divan edebiyatındaki aşkı aramamdır :nekadar az haykır o kadar yüksel... niye yazdıysam...mazur görün.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hayat hep yaz-baharlar sermezmiş önüne sevenin..
Ve güzel olan güzel günlere sesine çıkarmayanın fırtınalara karşı dimdik durabilmesiymiş sevginin gücüyle..
Güzel günlerdi Be5te.. Düşün ve değerini bil kaderin sana verdiklerinin..

Hem de dünyada milyonlarca yalnız varken..
Tamam mı KARDEŞ?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Hayat hep yaz-baharlar sermezmiş önüne sevenin..
Ve güzel olan güzel günlere sesine çıkarmayanın fırtınalara karşı dimdik durabilmesiymiş sevginin gücüyle..
Güzel günlerdi Be5te.. Düşün ve değerini bil kaderin sana verdiklerinin..

Hem de dünyada milyonlarca yalnız varken..
Tamam mı KARDEŞ?

Haklısın abicim hemde çok haklısın ...

Teşekkür ederim ağbicim.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Allah bir yastıkta kocatsın..:D

bjk_fatih

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kopy yapıştır direk siteye saolasın emeğe saygı :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
:) Hey güzel ömrüm ya..

Ben seni hep bi bot sanmıştım ve "modlar+adminler nasıl ıskaladı?" diye düşünmüştüm..

Güzel bi dilek, söylenebilecek tek sözcük: AMİN..

Ne botu kardeş yaa....:mrgreen:

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Hemen üstüme alınıyorum öncelikle :P

Cok güzel bir yazı canım benim paylaştığın ve yazı için beni uygun gördüğün için sana minnetarım birtanem benim :)

Seninle Sonsuza....

Diğer iyi dilekleri için tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bende sana ...

Seni çok seviyorum.