Tabletimin şifresini nasıl kaldırabilirim ?

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Evde t abletin ayarlariyla uğraşırken fazla kullanmadığı için pin ile şifre koydum kaldırmasını bilmiyorum sarja takın falan dedi yaptım ama su an sifreledigini söylüyor 1saate kadar olacağını söylüyor nasil kaldırılır söyleyin lütfen tableti samsung galaxy tab e serisinden 4.4.4 android sürümü var

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Evde t abletin ayarlariyla uğraşırken fazla kullanmadığı için pin ile şifre koydum kaldırmasını bilmiyorum sarja takın falan dedi yaptım ama su an sifreledigini söylüyor 1saate kadar olacağını söylüyor nasil kaldırılır söyleyin lütfen tableti samsung galaxy tab e serisinden 4.4.4 android sürümü var

İçinde önemli birşeyin yoksa format atabilirsin. Android sürümün eski olduğu için problem yaşamazsın format atarken.

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Formatı nasil alacağımı bilmiyorum ya yapamazsak diye korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinde önemli birşeyin yoksa format atabilirsin. Android sürümün eski olduğu için problem yaşamazsın format atarken.
Çok korkuyom böyle şeylerden ya yapamassam
Diye

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Hepiniz sağolun sayenizde formati attım ama eskisi gibi ne kadar süreç olur uygulamalar eski gibi yazili da aynı güncelleme gerekmi

Formati attım tabletten yazıyorum çok sagolun

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Hepiniz sağolun sayenizde formati attım ama eskisi gibi ne kadar süreç olur uygulamalar eski gibi yazili da aynı güncelleme gerekmi

Formati attım tabletten yazıyorum çok sagolun
Başlık süper ???? konuyu yeni gördüm ama iyiymiş

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Her acil işi olan kafasına göre baslik atacaksa hiç forum kuralı koymayalım et alacam acil yardım tablet bozuldu Allah rızası için yardım daha başlığı kurallara göre yazamayan dan ne yapmasını bekleyebiliriz.