Metin_Aslantürk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 660
Üstteki üye sana ne Çağrıştırıyor Örnek Jack Reacher Süper Akıllı gibi....Üstteki üye ile ilgili çağrışım aklına ne geliyor...Aklına gelen şey ne?
Üstteki üyeyi görünce forum oyunlarının master’ı geliyor aklıma.Üstteki üye sana ne Çağrıştırıyor Örnek Jack Reacher Süper Akıllı gibi....Üstteki üye ile ilgili çağrışım aklına ne geliyor...Aklına gelen şey ne?
Çok konu açan biri.Üstteki üye sana ne Çağrıştırıyor Örnek Jack Reacher Süper Akıllı gibi....Üstteki üye ile ilgili çağrışım aklına ne geliyor...Aklına gelen şey ne?
Üstteki üyeyi görünce aklıma Mustafa ismi geliyor.üstteki üyeyi görünce nicki geliyor aklıma?
Sağol kanka sende olmasan Üvey Annesinden Sürekli Dayak yiyen 5 yaşındaki Çocuk gibi hissediyorum Kendimi biraz MİZAH yapalım!!!!Üstteki üyeyi görünce forum oyunlarının master’ı geliyor aklıma.
Üstteki üyeyi görünce aklıma Mjolnir geliyor.Üstteki üyeyi görünce aklıma Mustafa ismi geliyor.
Sağol kanka sende olmasan Üvey Annesinden Sürekli Dayak yiyen 5 yaşındaki Çocuk gibi hissediyorum Kendimi biraz MİZAH yapalım!!!!
77 yaşındaki adama o söylenir mi? Bir ayağım çukurda bak şimdi çukura düşürüyorum...ÖLDÜMMMM!!!!!7 yaşında oyun oynayan biri geliyor aklıma
Acayip sinirli birihometech laptop kullanan bir ?
Like atmayı seven biri.Acayip sinirli biri
geleceğin moderatörüLike atmayı seven biri.
Bol esprili biri.geleceğin moderatörü
Suç ortağı, katılımcı, komik, kafası güzel biri ?geleceğin moderatörü
Suç ortağı, katılımcı, komik, kafası güzel biri ?
windows yedi kullanan birisi bu arada sizin dediğinizi yazarsa herkes birbirine forum üyesi yazar direkNormal bir sdn forum üyesi
O yaşta liseye gidiyordum.Aslında bu yaşta 2007 doğumlu birisiyim.Sadece yaşım için iyi anlıyorum bilgisayardan denebilir :/
O yaşta liseye gidiyordum.
Siz 2007'li misiniz ???
Yağmur kokusuSiz 2007'li misiniz ???
Forumun eğlenceli üyelerinden...Yağmur kokusu
Ben mi?Niyazi amca? (Nzy neyse niyazi oluyor kafamda)
Tbt gibi?Harley quin PPtabi 2 yıl önce.
![]()