- Reaksiyon puanı
- 1,059
Bu işlemciye overclock yapabilirmiyim?
Hayır.
Bu işlemciye overclock yapabilirmiyim?
Sen İntel Coreye geçememişsin....Merak ettim sen pentium 4 ile internete hızlı girebiliyormusun mesela oyun oynarken donma oluyor mu?
Sen İntel Coreye geçememişsin....Merak ettim sen pentium 4 ile internete hızlı girebiliyormusun mesela oyun oynarken donma oluyor mu?
Senin Atom çöp. Atom D2700 kat ve kat daha iyi seninkinden. Kasma yok 7 de felan ve anakartlarinın çoğunda UEFI var. Benim kullandığiımdada UEFI vardı diskini GPT yapıp 10 kurmuştum.Pentium u hiç kullanmadım ki...Core ye nasıl geçeyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
intel Atom da XP bile kasıyor
İntel Atom kasıyor diyorsun....
Çünkü yetiyor. Benim dediğimdede 64 bit vardı ve 64 bit Home Basic ile gelmişti PC. UEFI de vardı ve 64 bit UEFI ydi.Evet özellikle N455 Ram takviyeside yapamıyorum.
d2700 kabul edilebilir en azından...
yalnız ben şunu çok merak ettim.atom en fazla 2gb ram destekliyor ya.O zaman niye 64bit desteği var?
Birde HDMI ile 1080P kullanıyordum artık seninkinden ne kadar güçlü sen düşün.Bu İntel Graphics Media Accelator.Patates
Birde HDMI ile 1080P kullanıyordum artık seninkinden ne kadar güçlü sen düşün.
Yok maalesef. Çöpe atmak lazım.Maalesef :/ Bu bilgisayarı hızlandırmanın başka yolu yokmu?
En iyisi Celeron lu laptop almak.Maalesef :/ Bu bilgisayarı hızlandırmanın başka yolu yokmu?
Yok maalesef. Çöpe atmak lazım.
En iyisi Celeron lu laptop almak.
Onu kendi PC me takabiliyorum ama bulup alsam taksam 55W TDP olduğundan MB yanabilir.AMD Athlon olsa daha iyiydi...
Şu işlemciye hayranım,Keşke hala üretilse.![]()
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
Onu kendi PC me takabiliyorum ama bulupb alsam taksam 55W TDP olduğundan MB yanabilir.