Desen şifre olmadan sadece yüz tanıma veya parmakizi ile kilit açma mümkün mü desen kilidi ve şifre kullanmadanBiyometrik veriler ve guvenlik> en alttaki (tahminlerin arasında) ekran kilidi türü oradan deseni girip parola vs yapabilirsiniz
Hayır mutlaka ya şifre ya da desen olmalı. Sadece parmak izi ve yüz tanıma olmaz ? neden o kadar sorun oluyor ki? Sadece parmak izi ya da yüz tanımayı kullanıyorsaniz şifreye gerek kalmazDesen şifre olmadan sadece yüz tanıma veya parmakizi ile kilit açma mümkün mü desen kilidi ve şifre kullanmadan
Yok sorundan değilde telefonu alalı 3 gün oldu daha herşeyi öğrenemedim ayar kısmında o yüzden teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ?Hayır mutlaka ya şifre ya da desen olmalı. Sadece parmak izi ve yüz tanıma olmaz ? neden o kadar sorun oluyor ki? Sadece parmak izi ya da yüz tanımayı kullanıyorsaniz şifreye gerek kalmaz
Tamam çok teşekkür ederim ?Başka sorunuz olursa mesaj atın yardımcı olurum/oluruz ?Bende alalı 7 ay oldu hala yeni özellikle keşfediyorum.
Rica ederim ?? yardımcı olabildiysem sevindimTamam çok teşekkür ederim ?
A70 i batarya ömrü açısından % kaç olunca şarja takmalıyımBaşka sorunuz olursa mesaj atın yardımcı olurum/oluruz ?Bende alalı 7 ay oldu hala yeni özellikle keşfediyorum.
Diğer konuya yazdım ?A70 i batarya ömrü açısından % kaç olunca şarja takmalıyım