Forumları özlemişim

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Forumları aktif olarak 2007-2011 yılları arasında kullandım. Bir süre de sözlük yazarlığı yaptım. Kadere bak ki 9 yıl sonra tekrar forumdayım. Hey gidi günler be forumdan foruma girerdik. İnternet eğlenceden çok bilgi paylaşım yeriydi ve en büyük eğlencemiz klan savaşları oynamaktı.... forumları özlemişim. Bütün eski forumculara selam olsun...

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hoş geldin o zaman aramıza, iyi forumlar olsun.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Forumları aktif olarak 2007-2011 yılları arasında kullandım. Bir süre de sözlük yazarlığı yaptım. Kadere bak ki 9 yıl sonra tekrar forumdayım. Hey gidi günler be forumdan foruma girerdik. İnternet eğlenceden çok bilgi paylaşım yeriydi ve en büyük eğlencemiz klan savaşları oynamaktı.... forumları özlemişim. Bütün eski forumculara selam olsun...

Aleykum Selam, Aramıza Hoş Geldin.
İyi Forumlar ...

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Bende o yıllarda çok kullanıyodum forumları ?Hoşgeldiniz

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Lise zamanları sene 2004. Sosyal medyanın ülkemizde çok popüler olmadığı, akıllı telefonların insanları esir almadığı dönemlerde 7 arkadaş forumdurak.com diye bir site kurmuştuk. Aylık harçlıklarımız ile maliyeti karşılıyorduk. Websitesi için logo tasarlayıp bloknot boyutunda çıktı alıp bulunduğumuz ildeki merkezde her yere reklam için bh kağıtları yapıştırmıştık. 3 sene boyunca güzel bir trafik olışmuştu. Özgün içerikler ürettik özellikle otomasyon konusunda. Mezun olunca herkes dağıldı devam ettiremedik.
Ben kopmadım forımlardan. 2007'den sonra yanlış hatırlamıyorsam frmtr, fmgraphics ve turksportal da yöneticilik falanda yaptım. Sonra hayat gayesine düşünce hepsi yalan oldu gitti. :)
Hey gidi günler!