Arkadaşlar merhaba. Neden son günlerde Mate 20 Pro'nun fiyatı bu kadar arttı? Ben almak için ne zamandır fiyatının düşmesini bekliyordum. Bir anda artmaya başladı ve şok oldum. Fiyatı ileride düşer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler.
Bende çok beklemiştim fiyatı düşsün öyle alayım diye ama düşmedi aksine çıktı, bende gidip Mi 9T 64 gb aldım ama 1 ayda toplam belki iki hafta falan kullandım sonra eşime verdim, ben önceki cihazım olan Note FE ye devamArkadaşlar merhaba. Neden son günlerde Mate 20 Pro'nun fiyatı bu kadar arttı? Ben almak için ne zamandır fiyatının düşmesini bekliyordum. Bir anda artmaya başladı ve şok oldum. Fiyatı ileride düşer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler.
fiyatlar hakkında kesin bilgileri huawei resmi sitelerinden anlık alabilirsiniz fiyat düşmeleri aylık aylık yada yeni seriler çıktıkca anında düşüş oluyor eğer takip ederseniz siteleri anında fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz .Arkadaşlar merhaba. Neden son günlerde Mate 20 Pro'nun fiyatı bu kadar arttı? Ben almak için ne zamandır fiyatının düşmesini bekliyordum. Bir anda artmaya başladı ve şok oldum. Fiyatı ileride düşer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler.
Arkadaşlar merhaba. Neden son günlerde Mate 20 Pro'nun fiyatı bu kadar arttı? Ben almak için ne zamandır fiyatının düşmesini bekliyordum. Bir anda artmaya başladı ve şok oldum. Fiyatı ileride düşer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler.
şu anda en düşük burada bulabilirsiniz fiyatının bundanda aşağı düşeceğeni sanmıyorum![]()
Bence fiyatı düşmez hatta dolar kurundan dolayı artabilir.Arkadaşlar merhaba. Neden son günlerde Mate 20 Pro'nun fiyatı bu kadar arttı? Ben almak için ne zamandır fiyatının düşmesini bekliyordum. Bir anda artmaya başladı ve şok oldum. Fiyatı ileride düşer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler.