- Reaksiyon puanı
- 16,128
İntel yolun sonuna geldi senelerce amd'yi sabote etti corona ile batan oluyor amd daha iyi.
kastetiğim o değil intelin sabote etmesiTarihi çöp zaten sadece ryzen serisinde zen2 mimarisinde ve zen+ mimarisinde iyileşti bence onun harici çöptü zaten sadece APU'ları iyiydi ama FX çöptü athlon ise kullananlar kötü diyor nedense yani tarihi iyi değil onu söyleyeyim.ekran kartları zaten ?
nasıl yani? anlatabilir misin merak ettim baya. :dkastetiğim o değil intelin sabote etmesi
Oha milletin sana saydirmasina neden olucan! Amd daha iyi her zaman!Tarihi çöp zaten sadece ryzen serisinde zen2 mimarisinde ve zen+ mimarisinde iyileşti bence onun harici çöptü zaten sadece APU'ları iyiydi ama FX çöptü athlon ise kullananlar kötü diyor nedense yani tarihi iyi değil onu söyleyeyim.ekran kartları zaten ?
izlenasıl yani? anlatabilir misin merak ettim baya. :d
Hayır eskiden rezaletti bence özellikle FX işlemciler daha i3'lerle bile yarışamıyorken.Oha milletin sana saydirmasina neden olucan! Amd daha iyi her zaman!
Bu videoyu biliyorum da kısaca anlat hoparlör bozuldu bende. :dizle
ve intele söv![]()
Git a101'e intum kulaklık al!Hayır eskiden rezaletti bence özellikle FX işlemciler daha i3'lerle bile yarışamıyorken.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu videoyu biliyorum da kısaca anlat hoparlör bozuldu bende. :d