Alperen.Sisman
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Yakın zamanda telefon alacağım ama bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz.
11Yakın zamanda telefon alacağım ama bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz.
Ikiside değil.Xs al keyfine bak. Kaba duran çerçeveye, o bütçeye yakışmayan bir ekrana para vermeni tavsiye etmem.Yakın zamanda telefon alacağım ama bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz.
Yakın zamanda telefon alacağım ama bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz.
İPhone XS öneririm 11 çok kaba bir telefonYakın zamanda telefon alacağım ama bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz.
Tabi ki de iPhone 11. Her anlamda çok daha iyi. Android dünyasında denk gelen modeli de, Samsung S10 olur.Yakın zamanda telefon alacağım ama bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz.
OnePlus 7T Pro daha iyi S10 kötü değil ama yazılım olarak ve tasarım olarak S10'u tokatlar bu arada bence Oxygen OS One UI'dan daha iyiTabi ki de iPhone 11. Her anlamda çok daha iyi. Android dünyasında denk gelen modeli de, Samsung S10 olur.
iPhone 11Yakın zamanda telefon alacağım ama bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz.