Dediklerinin arasında a71 daha üstün, ama note 9 serisini beklemeni öneririm. Fiyatı a71'den düşük giriş yaparsa düşünülebilirA70,A71.A50,A51,M31,Redmi Note 8 Pro,Reno 2Z,Mi 9T,Oppo A9 2020 ya da Huaweı den mi yoksa Redmi Note 9 pronun mu çıkmasını beklemeliyim sizce hangisi en iyisi ve neden?
Samsungun orta seviyede en iyi cihazı A71 dir.Ekran kalitesi,64 mp arka kamera,32 mp ön kamera,Snapdragon 730,4500 mah batarya ile bu seviyelerde en mantıklı tercih olduğunu düşünüyorum.A70,A71.A50,A51,M31,Redmi Note 8 Pro,Reno 2Z,Mi 9T,Oppo A9 2020 ya da Huaweı den mi yoksa Redmi Note 9 pronun mu çıkmasını beklemeliyim sizce hangisi en iyisi ve neden?
A71 kullanıcılari ekran performansıni vs beğense de kamera performansini beğenmiyor. Ben a70 kullanıyorum. Bence bunların arasında redmi note 8 pro. Fiyatlarin Virüs sebebiyle ne şekilde etkilecegini bilemedigimizden bence beklemenin bir anlamı yok. Telefon seçiminde telefonu ne için kullanacağınız önemlidir. Batarya mi kamera mı oyun performansi yüksek istiyorsaniz yazarsaniz daha çok yardımci olabiliriz. ?A70,A71.A50,A51,M31,Redmi Note 8 Pro,Reno 2Z,Mi 9T,Oppo A9 2020 ya da Huaweı den mi yoksa Redmi Note 9 pronun mu çıkmasını beklemeliyim sizce hangisi en iyisi ve neden?
30 Nisan da gelecek değil mi Tr ye?Dediklerinin arasında a71 daha üstün, ama note 9 serisini beklemeni öneririm. Fiyatı a71'den düşük giriş yaparsa düşünülebilir
Redmi'yi asla beklemeyin, tecrübelerime dayanarak kimseye önermiyorum. A71 daha iyi içlerinde.A70,A71.A50,A51,M31,Redmi Note 8 Pro,Reno 2Z,Mi 9T,Oppo A9 2020 ya da Huaweı den mi yoksa Redmi Note 9 pronun mu çıkmasını beklemeliyim sizce hangisi en iyisi ve neden?
Batarya ve ön kamerası oyun oynamam ama hep instagram ve youtube a girerimA71 kullanıcılari ekran performansıni vs beğense de kamera performansini beğenmiyor. Ben a70 kullanıyorum. Bence bunların arasında redmi note 8 pro. Fiyatlarin Virüs sebebiyle ne şekilde etkilecegini bilemedigimizden bence beklemenin bir anlamı yok. Telefon seçiminde telefonu ne için kullanacağınız önemlidir. Batarya mi kamera mı oyun performansi yüksek istiyorsaniz yazarsaniz daha çok yardımci olabiliriz. ?
Redmi Note 8 Pro mu kullanıyorsunuzRedmi'yi asla beklemeyin, tecrübelerime dayanarak kimseye önermiyorum. A71 daha iyi içlerinde.
Sizce hangisi daha iyi?Bütçeye bağlı
Kullandım, ancak kullanmaz olaydım. 2300₺'ye yazık oldu diyebilirim. Samsung A51 çok daha mantıklı o bütçeye. Ekran beni rahatsız edecek derecede kötü, TFT gibi desem yeridir. Ayrıca şebeke sorunu da yaşadım. Kısacası beni hiç memnun etmedi. O paraya bütçeniz yetiyorsa A71, yetmiyorsa M31 ya da A51 almanızı tavsiye ederim.Batarya ve ön kamerası oyun oynamam ama hep instagram ve youtube a girerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Redmi Note 8 Pro mu kullanıyorsunuz
Sizce hangisi daha iyi?
Ben performans a önem vertim aralarından mi 9tBatarya ve ön kamerası oyun oynamam ama hep instagram ve youtube a girerim
Redmi Note 8 Pro mu kullanıyorsunuz
Sizce hangisi daha iyi?
Ben Mi 9T derim o ikisinden, Mi Mix 2s'de selfie çekmek için telefonu ters çevirmek gerek, yoksa çok aşağıda çıkıyor. Bir de ekranının kırılma oranı daha yüksek.Ben performans a önem vertim aralarından mi 9t
Ama ben mi mix 2s alırdım
Fiyat performans açısından bakıyorsan Redmi Note 8 veya Note 8 pro bakabilirsin ancak fiyat sıkıntın yoksa yeni çıkan Samsung M31 de bakabilirsin özellikleriyle ve teknik yanıyla öne çıkan bir telefon olduğunu düşünüyorumA70,A71.A50,A51,M31,Redmi Note 8 Pro,Reno 2Z,Mi 9T,Oppo A9 2020 ya da Huaweı den mi yoksa Redmi Note 9 pronun mu çıkmasını beklemeliyim sizce hangisi en iyisi ve neden?
Kamerasi alt köşede olan telefon muydu o?mix 2s
Ben söyledikleri içinde olduğunu zannetmiştim.Bunlarin hiçbiri, Mi 10 Pro, Galaxy S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max gibi cihazlar olmalı bu sorunun cevabı.
Bir bilsek bütçeyi ? nabza göre şerbet de ? bunların içinde diyor sadece ?Bunlarin hiçbiri, Mi 10 Pro, Galaxy S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max gibi cihazlar olmalı bu sorunun cevabı.
Ben söyledikleri içinde olduğunu zannetmiştim.
Ben başlıktan yola çıktım ve bu cihazların adını çok duyduğu icin yazdığını düşündüm, konuya göre Galaxy A71’i tercih ederim cunku panel ve donanım olarak memnun eder.Bir bilsek bütçeyi ? nabza göre şerbet de ? bunların içinde diyor sadece ?
Bu cihazın donanımı müthiş fakat kamera gibi etkenlerinde pek başarılı degil (normal kullanıcı icin değilde sen ben icin fakat bütçe aşıyor bizler icin deDönemin en iyi telefonu bence ZTE nubia Red Magic 5G adamlar ciddi ciddi Laptoptakı gibi fan koymuşlar telefonun içine ?
![]()
Rn 8 Pro, A71 gibi telefonlar arasından soruyor.Bunlarin hiçbiri, Mi 10 Pro, Galaxy S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max gibi cihazlar olmalı bu sorunun cevabı.
Kardeş benim gibi kamerayı sorun edecek tipleriçin bu cihaz muhteşemBen başlıktan yola çıktım ve bu cihazların adını çok duyduğu icin yazdığını düşündüm, konuya göre Galaxy A71’i tercih ederim cunku panel ve donanım olarak memnun eder.
Bu cihazın donanımı müthiş fakat kamera gibi etkenlerinde pek başarılı degil (normal kullanıcı icin değilde sen ben icin fakat bütçe aşıyor bizler icin de).
Bu dönemi sormuş başlıkta, altta da uygun fiyatlı cihazlarla alakalı soru sormuş, hangisini istediğini söylese müthiş olacak.2006 2007 Nokia 6300 Nokia 6300i tuşlu olarak. Tabii 2007 de Iphone.
EverKamerasi alt köşede olan telefon muydu o?
Yok hayır kamerasını bataryasını,ram ve hafızasını yani performans olarak beğendiğim telefonlar yani rastgele duyduğum cihazlar değil.Ben başlıktan yola çıktım ve bu cihazların adını çok duyduğu icin yazdığını düşündüm, konuya göre Galaxy A71’i tercih ederim cunku panel ve donanım olarak memnun eder.
Bu cihazın donanımı müthiş fakat kamera gibi etkenlerinde pek başarılı degil (normal kullanıcı icin değilde sen ben icin fakat bütçe aşıyor bizler icin de).
Siz bir tam olarak bütçenizi söyleyebilir misiniz önce?Yok hayır kamerasını bataryasını,ram ve hafızasını yani performans olarak beğendiğim telefonlar yani rastgele duyduğum cihazlar değil.
Benim bildiğim bu telefonların hepsinin 2019 ve 2020 arasında çıktığı ki zaten öyleler yani sorduğum cihazlar arasında dönemin en iyisini sormuştum ama yine de siz bilirsiniz anlamak isteyen anlamıştır.Bu dönemi sormuş başlıkta, altta da uygun fiyatlı cihazlarla alakalı soru sormuş, hangisini istediğini söylese müthiş olacak.
Bu cihazlar arasında A71’de bütçenin üst sınırı ne kadar?Benim bildiğim bu telefonların hepsinin 2019 ve 2020 arasında çıktığı ki zaten öyleler yani sorduğum cihazlar arasında dönemin en iyisini sormuştum ama yine de siz bilirsiniz anlamak isteyen anlamıştır.