Ahmet1818
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Çoğunlukla oyun için kullanacam mi 9t ile a71 arasında kaldım a71 e nedense guvenemiyorum ileri zamanda donabilme ihtimali goruyorum
Oyun için kullanacaksan kesinlikle realme 6 pro almanı öneririm hem tasarımı hem kamerası hem de performansı çok iyi bir telefon. Realme 6 pro hem mi 9t'den hem de a71'den güçlü bir işlemciye sahip. 3500 liraya bluetooth kulaklık hediyesiyle satılıyor.Umarım yardımcı olmuşumdur.Çoğunlukla oyun için kullanacam mi 9t ile a71 arasında kaldım a71 e nedense guvenemiyorum ileri zamanda donabilme ihtimali goruyorum
Oyun için Realme 6 öneririmÇoğunlukla oyun için kullanacam mi 9t ile a71 arasında kaldım a71 e nedense guvenemiyorum ileri zamanda donabilme ihtimali goruyorum
O parayı ona vermek aptallık olur a71 dururken aynı özellikleri var hem daha ucuz daha da iyi.Veyahut mi 9tOyun için kullanacaksan kesinlikle realme 6 pro almanı öneririm hem tasarımı hem kamerası hem de performansı çok iyi bir telefon. Realme 6 pro hem mi 9t'den hem de a71'den güçlü bir işlemciye sahip. 3500 liraya bluetooth kulaklık hediyesiyle satılıyor.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Valla ben yardımcı olmaya çalıştım, pişman oldum. Sana tavsiye veriyorum insan bir teşekkür eder. Madem biliyorsun hangisi daha iyi, onu al!O parayı ona vermek aptallık olur a71 dururken aynı özellikleri var hem daha ucuz daha da iyi.Veyahut mi 9t
Yok teşekkür ederim fikrimi söyledimValla ben yardımcı olmaya çalıştım, pişman oldum. Sana tavsiye veriyorum insan bir teşekkür eder. Madem biliyorsun hangisi daha iyi, onu al!
3200Tam bütçe ne kadar
İkisi arasında A71 öneririm.Benim sana tavsiyem imkanın olduğunda telefoncuları dolaş veya sahibinden ilanlara bak eğer ikinci el temiz kullanılmış S10e bulursan onu al uzun yıllar kafan rahat kullan.A71 orta seviye için güzel cihaz ama videosu, kamerası bir S10e değil.Çoğunlukla oyun için kullanacam mi 9t ile a71 arasında kaldım a71 e nedense guvenemiyorum ileri zamanda donabilme ihtimali goruyorum
Oyun için güçlü işlemci şart benceYok teşekkür ederim fikrimi söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
3200
Eğer oyun içinse Realme ailesine bakmanızı öneririm. Realme 6 Pro daha iyi bir seçenek olacaktır.Oyun için kullanacaksan kesinlikle realme 6 pro almanı öneririm hem tasarımı hem kamerası hem de performansı çok iyi bir telefon. Realme 6 pro hem mi 9t'den hem de a71'den güçlü bir işlemciye sahip. 3500 liraya bluetooth kulaklık hediyesiyle satılıyor.Umarım yardımcı olmuşumdur.