Berkay Şengün
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
huaweı saat gt2 46mm nasıl alınır mı?
Akıllı saat istiyorsan, tasarımı normal saatlere benzesin istiyorsan, sağlık verilerimi öğrenmek ve çağrı almak istiyorum diyorsan. Bu arkadaş yerine bunla tıpatıp aynı üstüne kutusundan ek kordon çıkan ve daha ucuza satılan Honor Magic Watch 2 öneririm.huaweı saat gt2 46mm nasıl alınır mı?
Ben kullanıyorum direk al demek yerine aklına takılan bir şeyi varsa öyle yardımcı olayımhuaweı saat gt2 46mm nasıl alınır mı?
Sormak istediğin bişey varsa bende yardımcı olabilirim eksi artı yönleriyle kendimde gt2 babamda gt olanı varhuaweı saat gt2 46mm nasıl alınır mı?
Ben aldıgımda üstüne kırılmaz taktırdım ama dayanıklıgı yine iyi diye biliyorumEkran kalitesi daha doğrusu çarpmalara karşı dayanıklılığı nasıl diye sorayım birde ebatı bilindik bir cisim ile fotosunu koyabilrmisiniz
Dayımda var 1 ay sonra bana vericek. Bence güzel bir saat al derim.Ben aldıgımda üstüne kırılmaz taktırdım ama dayanıklıgı yine iyi diye biliyorum
gt2e konuşma sunmuyor, konuşma özelliği sadece gt2 de var. İşine hangisi yararsa onu alman lazım. şarj konusunda şüphen olmasın huawei color band, gt ve gt2 bende kullandım. Şarjları ve dayanıklılığı konusu sorunsuz..Teşekkürler. Fabrika ortamında çalıştığım için kırarım diye bileklik kullanıyorum aklımda gt2 veya gt2e modellerinden biri var.
ben babam konuşma yapmıyacağı için daha uygun olması açısından gt tercih ettirdim şimdi daha spor gözüken gt2e de olabilir gt2 digerlerine göre daha pahalı biraz ihtiyaça göre tercih yapmak lazımgt2e konuşma sunmuyor, konuşma özelliği sadece gt2 de var. İşine hangisi yararsa onu alman lazım. şarj konusunda şüphen olmasın huawei color band, gt ve gt2 bende kullandım. Şarjları ve dayanıklılığı konusu sorunsuz..