Huawei Gt2 46mm alınır mı ?

Aykovsky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
72
Başkan amacın ne? Yani neden kullanacaksın:) Huawei fanboy olarak cvp vermek isterim :)

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
huaweı saat gt2 46mm nasıl alınır mı?
Akıllı saat istiyorsan, tasarımı normal saatlere benzesin istiyorsan, sağlık verilerimi öğrenmek ve çağrı almak istiyorum diyorsan. Bu arkadaş yerine bunla tıpatıp aynı üstüne kutusundan ek kordon çıkan ve daha ucuza satılan Honor Magic Watch 2 öneririm.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Ekran kalitesi daha doğrusu çarpmalara karşı dayanıklılığı nasıl diye sorayım birde ebatı bilindik bir cisim ile fotosunu koyabilrmisiniz

sacrifice1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ekran kalitesi daha doğrusu çarpmalara karşı dayanıklılığı nasıl diye sorayım birde ebatı bilindik bir cisim ile fotosunu koyabilrmisiniz
Ben aldıgımda üstüne kırılmaz taktırdım ama dayanıklıgı yine iyi diye biliyorum

Ekli dosyalar

• index.jpg
    index.jpg
    76.5 KB · Görüntüleme: 252

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Teşekkürler. Fabrika ortamında çalıştığım için kırarım diye bileklik kullanıyorum aklımda gt2 veya gt2e modellerinden biri var.

Aykovsky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
72
Teşekkürler. Fabrika ortamında çalıştığım için kırarım diye bileklik kullanıyorum aklımda gt2 veya gt2e modellerinden biri var.
gt2e konuşma sunmuyor, konuşma özelliği sadece gt2 de var. İşine hangisi yararsa onu alman lazım. şarj konusunda şüphen olmasın huawei color band, gt ve gt2 bende kullandım. Şarjları ve dayanıklılığı konusu sorunsuz..

sacrifice1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
gt2e konuşma sunmuyor, konuşma özelliği sadece gt2 de var. İşine hangisi yararsa onu alman lazım. şarj konusunda şüphen olmasın huawei color band, gt ve gt2 bende kullandım. Şarjları ve dayanıklılığı konusu sorunsuz..
ben babam konuşma yapmıyacağı için daha uygun olması açısından gt tercih ettirdim şimdi daha spor gözüken gt2e de olabilir gt2 digerlerine göre daha pahalı biraz ihtiyaça göre tercih yapmak lazım
Aykovsky katılıyorum