Merhabalar abilerim ablalarım kardeslerim. Sosyal medyada klavyeefendisi hesabı kadınlara yönelik hakaretlerde bulunan gönderiler atıyor. En son bunlardan birini attı ve ben de kadınları savunmak istedim. Yorum yazdıktan sonra yediremeyip bana küfürler etmeye başladı ve takipçilerini üzerime salıp beni linç etti resmen. Sonrasında da hakkımda video paylaştı. Hakaret içerikli isim kullandı. Bu şahısın ismi Alper Kahveci ve Samsun/Merkez'de yaşıyor sanırsam. Cidden şu adamı şikayet edin. Siber suçlar olur, engel olur, spam olur, Instagram topluluğu olur.
Guardlık ne demek bilirim. Bu adam kadınlara hakaret ediyor, bulaşık makinesi diyor, espri yapamaz şu bu falan diyor. Hesabı gizli. İsterseniz istek atıp inceleyin fakat karşıt görüşten biri görünce konuşmasında direk küfür etmeye başlayıp banlıyor. Ağzımı açmadım düzgün düzgün tartışıyordu birden küfür etmeye başladı.
Ben erkeği de korurum kadını da. Fakat bu kitle ve Alper Kahveci denilen şahıs kesinlikle abazalığı meşrulaştırma ya çalışıyor isteyen istek atıp bakabilir iyi günler
Video adresi :
Alperin twitteri : Alper Kahveci (@alperk55) | Twitter
Instagram adresi : @klavyeefendisi on Instagram • 2,385 photos and videos
Guardlık ne demek bilirim. Bu adam kadınlara hakaret ediyor, bulaşık makinesi diyor, espri yapamaz şu bu falan diyor. Hesabı gizli. İsterseniz istek atıp inceleyin fakat karşıt görüşten biri görünce konuşmasında direk küfür etmeye başlayıp banlıyor. Ağzımı açmadım düzgün düzgün tartışıyordu birden küfür etmeye başladı.
Ben erkeği de korurum kadını da. Fakat bu kitle ve Alper Kahveci denilen şahıs kesinlikle abazalığı meşrulaştırma ya çalışıyor isteyen istek atıp bakabilir iyi günler

Video adresi :
Alperin twitteri : Alper Kahveci (@alperk55) | Twitter
Instagram adresi : @klavyeefendisi on Instagram • 2,385 photos and videos