İlk Nick Name iniz Neydi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nixc0r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
495
İnternet ortamına ilk 2003 yılında başladım ve aşağıdaki nickleri kullandım, ilk sosyal ortamım Mırc Sohbet ondan sonra Mynet Sohbet bir süre oplukta yaptım :)

1-SanseT
2- EsaR
3-SorGuC
4-Sisduman
5-denizzined
6--zineddeniz

Varsa burda eski dönemlerde Mırc Sohbette Zurna.net - Mynet Sohbet'de Şehirler kanallarında opluk yapmış olanlar hatırlayanlar eski günleri yad ederiz, Raiden'i hatırlayanlar varmı :)
Kolay kolay çıkmaz hocam yaş kitlesi düşük :) zurna.net de değilde mynet sohbeti az çol hatırladım

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,232
İlk nick namem bu :) İsimyok08 olacaktı. O hesabı unuttum. Öyle kaldı. Fakat E-postası elimde. Soru sormak için açmıştım. Kapatmak gibi bir şansımiz varmı ?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
hiç değiştirmedim :D

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
xPhoenix06 ama artık bir değişikliğin vakti geldi gibi...

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
-Kingh111
-Hakon
-HakoN ve hakantoris (ikisinide kullanıyorum)

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Bu forumda ki ilk takma adım "ForeverPower41"di. Sonradan "Emir Aydın"a çevirdim.
Ama internet dünyasına ilk atıldığım zaman her yerde "Ceyksil" adını kullanıyordum kullanıyordum. Ne demek olduğunu hala bilmiyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

DEKAN NİYAZİ DİYE DEĞİŞTİRSEM Mİ Kİ?
Dekan Nizayi :D

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Bu forumda PARAzitCELL ile başlamadım, doğrusu şöyle idi..: Bi gün çok kızmıştım, Btk kamu kurumuna ve acayip ve uzunca bir takma isim kullanmıştım... Derdim sadece btk'yı eleştirmek, haksızlığa dikkat çekmekten başka bi şey değildi ama foruma yavaş yavaş ısındım, bundan önce forum dünyasında yoktum ve PARAzitCELL olarak sadeleştirdim takma ismi.

PARAzitCELL olarak forumda kendime bir ömür biçmiş durumdayım aslında, ilk zamanlar 5G ülkemizde tam anlamıyla hayata geçtiğinde ben de forum dünyasına veda edeceğim, diyodum ama sanırsam gelecek bir - iki yıl içerisinde PARAzitCELL olarak daha net bir karar verebileceğim.