- Reaksiyon puanı
- 17,382
Kısa süre gündemde kalan EpttAVM Ücretsiz Maske Dağıtımı veya e-devlet maske kanalı üzerinden başvuru yaparak maskelerini alabilen üyelerimiz oldu mu?
Bana zaten gelmiyor da aileme de ulaşmadı. Hem epttavm hem de e-devlet üzerinden başvurduk.Ekli dosyayı görüntüle 93630
Kısa süre gündemde kalan EpttAVM Ücretsiz Maske Dağıtımı veya e-devlet maske kanalı üzerinden başvuru yaparak maskelerini alabilen üyelerimiz oldu mu?
Hangi il? İstanbul mu?Gelen kod ile eczaneden aldık.
Evet.Hangi il? İstanbul mu?
diye yazıyor. Bugün eczanenin birine sordum, bu şekilde işlem yapmıyoruz, dedi e-Devlet Kapısı üzerinden siz işlem yapacaksınız, SMS kodu ve T.C. kimlik numarasına göre maske veriyoruz dedi.Ücretsiz maskelerini almak isteyen vatandaşların eczanelere gidip T.C. kimlik numaralarını ve cep telefon numaralarını sisteme kaydettirmeleri gerekiyor. Bu bilgileri veren vatandaş cep telefonlarına gelen doğrulama kodunun ardından ücretsiz maskelerini alacak.
Saçmalık burada zaten. Maske zorunlu oldu. Devlet maskeleri tamamen ulaştıramadı. Bir de maske satışını yasakladı.Hayır yok , satışını yasakladılar şimdi de maske vermiyorlarsüper yönetim
Edevletten tekrar başvurun bana öyle geldi kodBiz E-Devlet'ten verdik ama hala gelmedi. Herhalde artık mesajla olacak.
Deneriz.Edevletten tekrar başvurun bana öyle geldi kod
Merhaba;İlk pttye başvuru yaptım sonra başvurular edevlete geçince ordan da yaptım bir haftadır ses çıkmayınca edevletten tekrar basvurdum bu sefer de mesajla kod geldi bekleyenler tekrar başvursun bence. Pttden gelen falan olmayacak muhtemelen bundan sonra.
Bir gün sonraMerhaba;
En son başvurunuzdan ne kadar zaman sonra SMS kodu geldi size?