Henüz gelmedi ki 2004 sürüm. İnsider olanlar alabiliyor.2004'e güncelleyerek çözebilirsin.
Ben kurdum ve SSHD ile çalışan en stabil Windows 10 sürümü diyebilirim, birçok kararlı sürümden daha kararlı çalışıyor. Bence geçmesinde bir sakınca olmaz.Henüz gelmedi ki 2004 sürüm. İnsider olanlar alabiliyor.
Şimdi indirip USB ile formatlasam, ileride gelen Windows Update'ler normal şekilde mi gelicek yoksa Insider sürüm mü gelecek?Ben kurdum ve SSHD ile çalışan en stabil Windows 10 sürümü diyebilirim, birçok kararlı sürümden daha kararlı çalışıyor. Bence geçmesinde bir sakınca olmaz.
WP kullandığım dönemlerde vardı ama PC' de kurmadım. Kararlı final sürümü bekliyorum, halen 1909' dayım. Mayıs ayını bulacak gibi gelişi son kullanıcıya.Ben kurdum ve SSHD ile çalışan en stabil Windows 10 sürümü diyebilirim, birçok kararlı sürümden daha kararlı çalışıyor. Bence geçmesinde bir sakınca olmaz.
Şuan hiç gelmiyorŞimdi indirip USB ile formatlasam, ileride gelen Windows Update'ler normal şekilde mi gelicek yoksa Insider sürüm mü gelecek?
Bu attığım linkler çıkacak sürüme ait.ben insider kullanmiyorum.