A4 Tech x7 mouse sıkıntısı

ınkarat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok garip bir şekilde mouse'umu sağa doğru götürdüğümde mouse imlecim çapraz sağ yukarı doğru kayıyor ve aşırı siinirimi bozmaya başladı.
Yardımcı olursanız sevinirim (aynı şekilde sola çevirdiğimde de sol atla doğru kayıyor.) Düz bir şekilde mouse'umu çeviremiyorum bu da oyunlarda çok sıkıntı yaratıyor.

engin.avcı

Asistan
Reaksiyon puanı
41
mouse'un usb kablosundan mouse'a bağlanan tarafında kablonun dış katmanı biraz çıkmış durumda sadece.
başka bir hasar yok .

Mouse uç bağlantı bölgesi zedelenmiş olabilir değişim daha mantıklı kablosuz f/p bir mouse işini görür

ınkarat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mouse uç bağlantı bölgesi zedelenmiş olabilir değişim daha mantıklı kablosuz f/p bir mouse işini görür
teşekkürr ederim. kablosuna bir baktırmayı düşünüyorum olmadı kablosuza geçmek gerçekten mantıklı çünkü kablolular nedense hep bir sorun çıkartıyor ben de

engin.avcı

Asistan
Reaksiyon puanı
41
teşekkürr ederim. kablosuna bir baktırmayı düşünüyorum olmadı kablosuza geçmek gerçekten mantıklı çünkü kablolular nedense hep bir sorun çıkartıyor ben de

Zamanla uçtan uca bakır aşırı akım nedeniyle işlevselliğini yitiriyor steelseries in altın alaşımlı kablolu modelleri var beni vazgeçirmeyen ? kablosuzda logitech (hızlı ve daha hızlı)