mtndmrl
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Xiaomi mi 9t ile prosu arasındaki fazla fiyat farkı var, sizce bunu hak ediyor mu, 9t yerine 2bin daha verip pro mu almak mantıklı?
Eskiden arada yaklaşık 1000TL fark vardı, o zaman mantıklıydı. Bence şu anda pro almak mantıklı değil.Xiaomi mi 9t ile prosu arasındaki fazla fiyat farkı var, sizce bunu hak ediyor mu, 9t yerine 2bin daha verip pro mu almak mantıklı?
özelliklere ben de baktım da o fiyat farkına değer mi bilemedim, bu aralar teknolojiyi pek takıp edemiyorum +)https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/167771-167772/xiaomi-mi-9t_xiaomi-mi-9t-pro/
Özellikler bu şekilde 9t pro daha güçlü
Oyun oynamıyorsanız mi 9t de iş görür (yanlış anlşılmasın sd730 da oynatır ama sd855 gibi tat. Vermez)özelliklere ben de baktım da o fiyat farkına değer mi bilemedim, bu aralar teknolojiyi pek takıp edemiyorum +)
Sadece işlemcide değil, kamera ve hızlı sarj konusunda farklılıklar var ama değmez.%90 aynılar sadece 855 var 9t pro'da. 2000 tl verilmez diye düşünüyorum. Zaten 730 yetecektir herşeye.
Gayet tat veriyor bu arada.Oyun oynamıyorsanız mi 9t de iş görür (yanlış anlşılmasın sd730 da oynatır ama sd855 gibi tat. Vermez)
İyi oynatır sd730 da güçlü bir işlemciSadece işlemcide değil, kamera ve hızlı sarj konusunda farklılıklar var ama değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gayet tat veriyor bu arada.
oyuna da düşmek istiyorum açıkçası +)Oyun oynamıyorsanız mi 9t de iş görür (yanlış anlşılmasın sd730 da oynatır ama sd855 gibi tat. Vermez)
Evet 730 da çok yeterli güçlü bir işlemci.İyi oynatır sd730 da güçlü bir işlemci
Garantisiz cihaz alırmısınızoyuna da düşmek istiyorum açıkçası +)
ben işimi garantiye alanlardanım, biraz daha fazla bütçe ayırıp iki yılda bir telefon değiştirmek istemiyorum açıkçasıGarantisiz cihaz alırmısınız
Almam derseniz mi 8 de var sd845 var
Mi mix 2sben işimi garantiye alanlardanım, biraz daha fazla bütçe ayırıp iki yılda bir telefon değiştirmek istemiyorum açıkçası
bunlara bakmadım hiç, bir bakım, eyvallahMi mix 2s
Mi 8
Mi note 10 4600tl iken mi 9t pro ya ben 4500tl vermezdim
İkisinide salla 4500 e çıkabiliyorsan S10 lite, S10e gibi cihazlara bak yada ikinci el S10 al.Xiaomi mi 9t ile prosu arasındaki fazla fiyat farkı var, sizce bunu hak ediyor mu, 9t yerine 2bin daha verip pro mu almak mantıklı?